ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ… ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ….

3618FEA3B052DA172635749D25C612562-500x280Για όσους αφελείς από εμάς αναρωτιόμαστε γιατί τέτοια κινητικότητα τώρα τελευταία με τους SOS Χαλκιδική, τα καραγκιοζιλίκια-χάπενινγκ (με τα οποία γελά όλη η Ευρώπη), και με τις επαφές σε υψηλότατα κλιμάκια, η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια μας:

«Κλητήρια θεσπίσματα για να παραστούν ως κατηγορούμενοι στις 21 Δεκεμβρίου 2015 ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής έλαβαν κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής που αντιτίθενται στο επενδυτικό σχέδιο της Eldorado Gold. Οι συγκεκριμένες δίκες αφορούν κάποιες μόνο από τις αμέτρητες υποθέσεις που εκκρεμούν και σχετίζονται με τη σθεναρή αντίσταση της  κοινωνίας στα σχέδια καταστροφής. Οι διωκόμενοι μέχρι στιγμής είναι περί τους  420, ενώ συνεχίζουν να σχηματίζονται νέες δικογραφίες. Περίπου 50 άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα,  συμπεριλαμβανομένης και της “σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση”».

Καταλάβατε, έτσι; Ήρθε η ώρα για το «ταμείο»… Μέχρι τις δίκες η αντίδραση των antigold θα έχει κλιμακωθεί, ελπίζοντας να τους προσφερθεί μερική ή πλήρης άφεση αμαρτιών σε αντάλλαγμα την ηρεμία… Μέχρι τώρα αγωνίζονταν για «το… καλό του τόπου» (!!!). Τώρα αγωνίζονται να σώσουν το τομάρι τους….