ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η –ΚΑΤΑ ΙΓΓΛΕΖΗ– ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! (ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ…)

iglezi2

Κατά δηλώσεις της κας Ιγγλέζη, έρχεται «πρόγραμμα – απάντηση» στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές. Η κυβέρνηση –λέει–, επεξεργάζεται συνολικά ένα εναλλακτικό αναπτυξιακό σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, σε αντιστάθμιση των μέτρων για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Το πρόγραμμα θα αφορά τους αγροτοκτηνοτρόφους και η Χαλκιδική θα είναι ο πρώτος νομός που θα εφαρμοστεί, αποτελώντας έτσι “απάντηση” στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

«Ήδη επεξεργαζόμαστε ένα πρόγραμμα και η Χαλκιδική θα είναι από τους πρώτους νομούς που θα υπάρξει αυτό το σχέδιο, γιατί ακριβώς πρέπει να παρουσιάσουμε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα σ’ αυτή την καταστροφή που πάει να φέρει η δήθεν επένδυση της Eldorado στον τόπο μας» είπε η αμετανόητη Κατερίνα Ιγγλέζη, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” και στην εκπομπή των Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστου Μάτη. Προφανώς η εξεύρεση λύσης και ο διάλογος δεν βρίσκονται στο μενού της βουλεύτριας Χαλκιδικής, η οποία με κάθε της δήλωση επιβεβαιώνει αυτούς που υποστηρίζουν πως η μόνη της έγνοια είναι η προσωπική της δικαίωση και όχι η λύση του προβλήματος.

Βέβαια, σε ερώτηση των δημοσιογράφων τι ακριβώς προβλέπει αυτό το πρόγραμμα και πότε θα εφαρμοστεί, η κ. Ιγγλέζη  έστριψε δια της πλαγίας οδού: «Δεν έχω εξουσιοδότηση(!!!) από τους υπουργούς να αναφέρω κάτι περισσότερο, αλλά είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και κυρίως για τη Χαλκιδική», ενώ χαρακτήρισε τα νέα μέτρα για το φορολογικό και το ασφαλιστικό των αγροτών και κτηνοτρόφων “αναγκαστικά”. «Υπάρχουν αντισταθμιστικά μέτρα και θα εφαρμοστούν σύντομα, όμως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει να γίνει η πρώτη αξιολόγηση, ώστε να ξεκινήσει η διευθέτηση του χρέους» είπε (Μπα! Ασχολείται και με άλλα εκτός από το πώς θα κλείσει η επένδυση;;;), ενώ αναφερόμενη στη Χαλκιδική επανέλαβε το δικό της αυθαίρετο συμπέρασμα πως «αν προχωρήσει η εξόρυξη δεν θα είναι δυνατή η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στο βορειονατολικό τμήμα του νομού»!!!. Για πολλοστή φορά την καλούμε να το αποδείξει αυτό…

[ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/, 19/10/2015]