ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ…

 

igglezi2Καταπέλτης το άρθρο «Μνημονιακές συνήθειες και όχι μόνο!», στο respentza.blogspot.gr εχθές, σχετικά με το ήθος και το ύφος της κας Ιγγλέζη… Κατερίνα μου, δεν σου φτάνουν αυτοί οι… αλητήριοι πληρωμένοι γραφιάδες της εταιρείας, έχεις τώρα και τα βέλη εξ οικείων… Να μην πω ψέματα όμως πως συμπάσχω… Ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί….

«Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη, απαντώντας στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δημήτρη Καμπούρη, ο οποίος με συνέντευξή του στο “Πρακτορείο 104,9 FM“, ζητούσε από την κ. Ιγγλέζη, όπως αντέδρασε στην επένδυση χρυσού να κάνει το ίδιο και με τα νέα φορολογικά μέτρα και να τα καταψηφίσει, σημείωσε: “Ο κ. Καμπούρης κατάγεται από τη Χαλκιδική, αλλά είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και είναι δάσκαλος και όχι κτηνοτρόφος.”

Η αποθέωση, το επίπεδο, πολιτικό και μη, της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Πολίτης την εγκαλεί πολιτικά και αυτή αντί άλλης απάντησης νομίζει ότι με μία “εξυπνάδα” “εξολοθρεύει” τον “αντίπαλο” !

Αλήθεια το ότι είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και δάσκαλος και νομιμότατος Πρόεδρος των κτηνοτρόφων δεν τα ήξερε, η κα Ιγγλέζη, όταν:

  • Ο Δημήτρης Καμπούρης ήταν Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΝ στη Χαλκιδική;
  • Όταν διεκδικούσε Δήμους και εκπροσωπούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση στη Χαλκιδική;
  • Όταν επανειλημμένα το όνομά του υπήρχε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτικές εκλογές (…και εποχές δύσκολες του 3-4%);
  • Όταν στα συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ κατείχε τιμητική θέση στα Προεδρεία;
  • Ούτε όταν στις εκλογές του Γενάρη του 2015, που ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης;

Γιατί αυτά δεν τα έλεγες παλαιότερα, κα Ιγγλέζη, τα θυμήθηκες μόλις χθες; Μη μας πεις ότι δεν τα γνώριζες; Ή μήπως φταίει το ότι ο Δημήτρης Καμπούρης αρνήθηκε να γίνει συνοδοιπόρος των μνημονιακών γιαλαντζί αριστερών;

Κα Ιγγλέζη, απέκτησες, δυστυχώς, όχι μόνο μνημονιακές συνήθειες αλλά και ακόμα χειρότερες! Αυτές του παλαιοδεξιού κομματάρχη! Κρίμα!»