ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

11935136_810871562365777_977689145927566246_o

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν αν μη τι άλλο από τον Π. Σκουρλέτη μετά από τόση ψηφοθηρική-αυτιστική κατ’ άλλους- εμμονή στην αδιαλλαξία να κάνει την αυτοκριτική του… αν μπορεί δηλαδή γιατί κι αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια! Το πλήρες κείμενο που απευθύνεται στην υποστήριξη που είχαν από την πολιτική παράταξη “Το Ποτάμι” έχει ως εξής:

“Ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης, αντί να μαλώνει τον πρόεδρο του Ποταμιού, επειδή στην επικοινωνία του με την υπηρεσιακή κυβέρνηση ζήτησε το αυτονόητο, την τήρηση δηλαδή της νομιμότητας, καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του σχετικά με το καταστροφικό λάθος που έκανε και έπεσε στις πλάτες εργαζομένων, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της ντόπιας υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη.

Βλέπουμε ότι ο πρόεδρος του Ποταμιού κος Σταύρος Θεοδωράκης, γνωρίζει το θέμα μας πολύ καλύτερα από τον πρώην αρμόδιο υπουργό, ο οποίος ακόμα και τώρα ψηφοθηρεί. Τα ανώτατα δικαστήρια έχουν αποφανθεί πολλάκις και το σύνολο των κομμάτων στηρίζει την νομιμότητα και απαιτεί πρωτοβουλίες προς την οριστική λύση του προβλήματος μας.

Πάνο Σκουρλέτη δεν φταίμε εμείς που εργαζόμαστε σε μια νόμιμη επένδυση. Το Ποτάμι ασχολείται με το θέμα μας πολύ πριν εσύ γίνεις υπουργός, ίσως θα έπρεπε να τους ζητήσεις ευγενικά να σε ενημερώσουν αφού εμάς μας απαξιώνεις.