Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΓΓΛΕΖΗ

 

timthumb

Πολιτική ταφόπλακα πάει να γίνει το θέμα των Σκουριών για τον πρώην-γελαστό υπουργό Σκουρλέτη, ο οποίος ακολουθώντας την μέθοδο Ιγγλέζη, προσπαθεί να εμφανίσει το κλείσιμο των Σκουριών ως το μόνο αξιόλογο «έργο» του… Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως το ακροατήριο που τον ακούει με προσοχή είναι μόνο το κομματικό, διότι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, κατάλαβε πλήρως τόσο το προεκλογικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το μηδενικό έργο του Σκουρλέτη από όποιο Υπουργείο και αν πέρασε (λες και οι άλλοι συριζοϋπουργοί έκαναν τίποτα)…

Στον αγαπημένο ραδιοσταθμό όλων των «πρώτη φορά αριστερά» νεόκοπων και όχι μόνον εθνοσωτήρων αριστεράς προέλευσης, ο πρώην ΥΠΑΠΕΝ έδωσε συνέντευξη στον σύντροφο Γιώργο Ανανδρανιστάκη και –κινούμενος στη γραμμή «εμείς είμαστε οι καταλληλότεροι να χειριστούμε το μνημόνιο που φέραμε»–, είπε πολλά ευτράπελα… Όπως:

Π. Σκουρλέτης: «Σκεφθείτε να διαχειριστεί η ΝΔ ενέργεια και εργασιακά…»… [Όχι, για σκεφτείτε να αφήσουμε ενέργεια και εργασιακά στα χέρια του Κατρούγκαλου και των Λαφαζοσκουρλέτηδων…]

Δεν παρέλειψε βέβαια και το απαραίτητο γλύψιμο στον ρίψασπι πρωθυπουργό: «Ήταν μάθημα δημοκρατίας εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα να πάμε σε εκλογές έπειτα από τη σύναψη τέτοιας συμφωνίας» !!!

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε διεξοδικά στην «Ελληνικός Χρυσός» και την εξόρυξη στις Σκουριές. Επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του περί «μη ευθύνης του», το παραμύθι «για όλα φταίνε οι άλλοι», και δεν παρέλειψε να καταλογίσει ολιγωρία στον Λαφαζάνη για το θέμα της εξόρυξης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει περισσότερες κινήσεις «από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης»(!!!). Μας είπε και ότι «βρήκε φάκελο με στοιχεία επιβαρυντικά για την εταιρεία», μίλησε για «στημένα ρεπορτάζ του ‘Σκάι’» και μας πληροφόρησε πως «δεν υπάρχουν 1.700 εργαζόμενοι που χάνουν τη δουλειά τους»!!! «Αν το κάνει αυτό η εταιρεία, θα το κάνει μόνο για λόγους εκβιασμού».

Άντε, Σκουρλέτη, μήπως να γραφτείς κι εσύ στο «κίνημα»; SOS Χαλκιδική, SOS ΣΥΡΙΖΑ….