ΟΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

unnamed (2)

Το αυτοαποκαλούμενο κίνημα των Σκουριών δεν είναι παρά η καθεστωτική στάση και δράση ενός παραπολιτικού μηχανισμού. Ένα απολυταρχικό καθεστώς που λειτουργεί εξουσιαστικά, επιβάλλει την κυριαρχία του και αποφασίζει για λογαριασμό των κυβερνώντων. Βασική πρακτική του είναι η αντίληψη «γιατί να δουλεύουμε αφού μπορούμε να ζούμε με δανεικά».

Κύριοι εκφραστές άτομα και ομάδες που εκ των πραγμάτων συμβάλλουν στην οικονομική αποδιοργάνωση και κοινωνική αποσύνθεση της χώρας. Είναι σήμερα το πραγματικό ΣΥΣΤΗΜΑ εξουσίας που επηρεάζει τις τύχες των Ελλήνων πολιτών όπου και αν βρίσκονται, όπου και αν ανήκουν, ότι και αν κάνουν.

Γι’ αυτό λοιπόν οι κινητοποιήσεις των μεταλλωρύχων πρέπει να παραμείνουν δυνατές και να γίνουν ακόμα πιο δυναμικές. Οι μεταλλωρύχοι και οι άλλοι εργαζόμενοι των μεταλλείων είναι το αληθινό ΚΙΝΗΜΑ των Σκουριών.

Είναι το αναπτυξιακό σύμβολο και ή δημοκρατική ελπίδα όλων των πολιτών που επιλέγουν την παραγωγική εργασία και απορρίπτουν το ΣΥΣΤΗΜΑ που επενδύει στην παραπέρα επιβάρυνση της ήδη υπερχρεωμένης ελληνικής οικονομίας.

Οι μεταλλωρύχοι λοιπόν, αληθινό ΚΙΝΗΜΑ των Σκουριών, μάχονται το πολιτικά διαπλεκόμενο και ελεγχόμενο ΣΥΣΤΗΜΑ με αντιστασιακούς όρους και δράση σαν πολιορκημένοι «πολιτικοί κρατούμενοι».

Θα έλεγε κανείς ότι είναι οι Παρτιζάνοι των Σκουριών.

ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot, 12/09/2015, του Δρ. Γεωλογίας Νικολάου Αρβανιτίδη