ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

IMG_2009

Έξω από το ΥΠΑΠΕΝ στην λεωφόρο Μεσογείων επανεμφανίστηκαν τα γνωστά σκηνάκια των μεταλλωρύχων οι οποίοι επέστρεψαν στο πόστο τους διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση Σκουρλέτη περί κλεισίματος των μεταλλείων.

Ο ίδιος ο κος Σκουρλέτης προσερχόμενος στην ορκωμοσία της κυβέρνησης και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ. Στη συνέχεια προέβη σε μια περίεργη δήλωση, πως «η εταιρεία έχει εξαφανιστεί, δεν εμφανίζεται».

Τι θα ήθελε ο κος Σκουρλέτης; Τι άλλο θα έπρεπε να κάνει η εταιρεία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, από το να περιμένει την ελληνική δικαιοσύνη να αποφανθεί για τα ασφαλιστικά μέτρα; Να βγει στην ταράτσα να φωνάζει;

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κο Σκουρλέτη τι θα γίνει αν η απόφαση του ΣτΕ είναι θετική για την εταιρεία. Για κακή μας τύχη η σύνδεση διακόπηκε εκεί και δεν ακούσαμε με τα αυτιά μας την απάντηση Σκουρλέτη. Ο δημοσιογράφος του Σκάι κος Υποφάντης μας μετέφερε ότι ο κος Σκουρλέτης δήλωσε πως. «Αν και εφόσον κερδίσει η εταιρεία το θα πρέπει το ελληνικό δημόσιο να επιτρέψει το άνοιγμα των ορυχείων.»

Πάντως εγώ αν δεν το ακούσω με τα ίδια μου τα αυτιά, δεν πιστεύω τίποτα… Πολλά είδαν τα μάτια μας τους τελευταίους 7 μήνες…

Από την άλλη πλευρά η νέα υπουργός βιομηχανίας κα Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε πως θα… γεμίσει την Ελλάδα φουγάρα, εννοώντας προφανώς πως είναι υπέρ της ανάπτυξης και κατά της αποβιομηχάνισης της χώρας.

Εδώ είμαστε και περιμένουμε…

Δηλώσεις του κου Σκουρλέτη εδώ, μετά το 29:50