Γ. ΧΑΤΖΗΣ: «Η κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

unnamed

Ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας Μεταλλείων Κασσάνδρας Γιώργος Χατζής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Bee Channel επανέλαβε ρητά και κατηγορηματικά ότι οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν όλοι στις δουλειές τους ή δεν θα επιστρέψει κανείς απαντώντας έτσι στις φήμες που θέλουν να συζητείται η μερική επαναλειτουργία των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

«Οι εργαζόμενοι δέχονται να επιστρέψουν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το έργο θα πραγματοποιηθεί ενιαία κ αδιαίρετα όπως ορίζει η ΜΠΕ. Φήμες περί του αντιθέτου δεν μας αφορούν» τόνισε ο Γιώργος Χατζής.

Επίσης, ανακοίνωσε και εκείνος από τη μεριά του την συμμετοχή αντιπροσωπείας των εργαζομένων στην τριμερή συνάντηση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΥΠΕ με τον Πάνο Σκουρλέτη, υπηρεσιακούς παράγοντες και την Ελληνικός Χρυσός. «Στην πρώτη μας συνάντηση είπε ότι η κυβέρνηση θέλει την επένδυση και την μεταλλουργία. Από εκεί και πέρα θα δούμε τη Δευτέρα» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του σωματείου επιφανείας ρωτήθηκε και για τις τελευταίες δηλώσεις της Κατερίνας Ιγγλέζη σύμφωνα με τις οποίες προεξόφλησε την αμφισβήτηση απόφασης του ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι το «κίνημα» θα επιχειρήσει να την ανατρέψει.

«Η πραγματική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής και όχι οι μπαχαλάκηδες που φέρνουν από το εξωτερικό και άλλα μέρη της Ελλάδας είναι υπέρ των μεταλλείων και της μεταλλουργίας. Είναι η μόνη πηγή ανάπτυξης και εσόδων. Τους είχαμε πει από καιρό, το θηρίο κοιμάται μην το ξυπνήσετε. Δυστυχώς, κάποιοι το ξύπνησαν από κει και πέρα δική τους υπόθεση…» και πρόσθεσε

«Η κ. Ιγγλέζη είναι απούσα από τη Χαλκιδική. Ασχολείται μόνο με τα μεταλλεία. Ας πάψει να ασχολείται με τα μεταλλεία κ να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της Χαλκιδικής αφού το ΣΤΕ για άλλη μια φορά θα μας δικαιώσει.»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Χατζής.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 26/09/2015]