ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;

11995697_420761958128433_535490283_n

Όπως λέει ο λαός, «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται…». Έτσι τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Σκουρλέτης, βλέποντας παντού φαντάσματα και θεωρίες συνομωσίας, προσπαθούν να διασπείρουν με τη μέθοδο της προπαγάνδας πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση δέχεται πιέσεις για την ανάκληση των αποφάσεων Σκουρλέτη.

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «μεθόδευση για ακύρωση της ανάκλησης των αποφάσεων έγκρισης των τεχνικών μελετών για τις επίμαχες δραστηριότητες της Ελληνικός Χρυσός» εκ μέρους της υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ανακοίνωση του κόμματος, «η υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ, έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να ακυρώσει την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και σημειώνει ότι αυτή η σπουδή βρίσκεται έξω από τις υποχρεώσεις και το θεσμικό ρόλο της υπηρεσιακής κυβέρνηση».

Καλεί δε την υπηρεσιακή πρωθυπουργό και πρόεδρο του Αρείου Πάγου «να διασφαλίσει τη σύμφωνη με τη νομοθεσία και την πολιτική ηθική λειτουργία του ΥΠΑΠΕΝ για το διάστημα έως την παράδοση του χαρτοφυλακίου στην επόμενη εκλεγμένη κυβέρνηση».

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εδώ, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κοινός νους, είναι το εξής: Η κυβέρνηση παραιτήθηκε, δεν παραιτήθηκε; Θέλει και από πάνω τη «συνέχιση του έργου της»!!!! Προφανώς παραιτήθηκε διότι αυτό ακριβώς το «έργο» ήταν ανεπαρκές και δεν μπορούσε να το φέρει εις πέρας… Ή μήπως κάποιοι –σαν τον κο Σκουρλέτη–, ονειρεύονται τις καλοκαιρινές νύκτες σενάρια αυτοδυναμίας, ώστε να «συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν»;;;

Είναι και το άλλο, μικροκομματικό ζήτημα… Αν ανακληθούν οι αποφάσεις Σκουρλέτη, κανείς δεν εγγυάται πως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής θα παραμείνει στο πλευρό του κου Τσίπρα και της κας Ιγγλέζη… Αυτός, είναι πραγματικός λόγος ανησυχίας… Έτσι κε Σκουρλέτη;;;