ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ… DRONE ΓΙΑ ΤΑ “ANTIGOLD” ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ;

kratiki tv stin ierissoΤις τελευταίες μέρες αναπαράγονται τόσο από την υποψήφια βουλεύτρια Χαλκιδικής με το ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη όσο και από το συντονιστικό της Ιερισσού οι γνωστές κακίες και εμπαθείς απόψεις τους για τον αγώνα που δίνουν συντοπίτες τους που στηρίζουν την μεταλλευτική δραστηριότητα. Έκαναν λόγο για δήθεν σκηνοθετημένα ρεπορτάζ και επικοινωνιακά κόλπα από συστημικά ΜΜΕ για λογαριασμό των μεταλλωρύχων και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις η αγαπημένη τους κρατική τηλεόραση τους έκανε να… δαγκώσουν τη γλώσσα τους για όσα καταμαρτυρούν σε άλλους.

Μέχρι και τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με ενσωματωμένη κάμερα (drone) επιστράτευσε η “ανοικτή” κρατική τηλεόραση για να δείξει από το… ύψος του Κακάβου την αλυσίδα που ήθελαν να κάνουν χθές οι πολέμιοι της μεταλλευτικής μέχρι το Γομάτι αλλά τελικά τους έφτασε μέχρι το σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων.

Μια κρατική τηλεόραση που αγνοείται από τις καθημερινές κινητοποιήσεις των κατοίκων και των εργαζομένων της ΒΑ  Χαλκιδικής.

Αλήθεια, αυτοί οι κάτοικοι δεν δικαιούνται να έχουν την ίδια δημοσιογραφική κάλυψη με τους “antigold” από την κρατική;

Έξι ευρώ δίνουν και αυτοί κάθε δίμηνο και αντί να απολαμβάνουν και εκείνοι μια αντικειμενική και ισορροπημένη κρατική τηλεόραση αναγκάζονται να βλέπουν μονόπλευρα προπαγανδιστικά αφιερώματα σε βάρος του τόπου και της παράδοσης του, κάτι που τους θίγει και τους προκαλεί αγανάκτηση.

Θα το ξαναρωτήσουμε. Έχουν αντιληφθεί τα στελέχη της κρατικής πόσο λάθος κάνουν με αυτή τη επιλεκτική στάση τους απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία που στηρίζει με το πλούτο που παράγει το μισθό 3.000 υπαλλήλων της;

Ούτε επίτηδες να το έκαναν…

ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot.gr, 13/09/2015