ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ

20b37c359b441428237abe4074a5afbe-696x391

Μεταφέρουμε αυτούσιο το δελτίο που ανάρτησε το in.gr στην ιστοσελίδα του:

«Περίπου 70 διαδηλωτές, που συμμετείχαν σε πορεία κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και μπήκαν σε λεωφορείο για να αποχωρήσουν, προσήγαγε η Αστυνομία και μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, απωθήθηκαν με δακρυγόνα και στη συνέχεια άναψαν φωτιές, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τους κυνηγήσει και να τους ακινητοποιήσει στο λεωφορείο που είχαν μπει.

Από την πλευρά του, μέλος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης που συμμετείχε στη διαδήλωση, τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες πριν από το εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» και δεν τους άφηναν να προσεγγίσουν το σημείο, ρίχνοντας δακρυγόνα.

«Κύκλωσαν τους διαδηλωτές και στη συνέχεια άρχισαν να τους κυνηγάνε, εγκλωβίζοντας μια ομάδα που είχε ανέβει στο λεωφορείο» είπε.

Για «άσχημη επίθεση των ΜΑΤ που κυνηγούσαν για δύο χιλιόμετρα τον κόσμο» κάνει λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Τόσκας.

Η πορεία στον Κάκκαβο διοργανώθηκε από μέλη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού από την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και μέλη κινημάτων από όλον τον κόσμο.

Μάλιστα, στους επιβάτες του λεωφορείου που έχουν προσαχθεί, βρίσκονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλοί γερμανοί διαδηλωτές.»

Απόλυτα συντονισμένος ο Λάζαρος με την Κατερίνα… Σίγουρα για όλα φταίει η αστυνομία του (μη-Συριζαίου) Πανούση, που δεν άφησε τους Γερμανούς μισθοφόρους ακτιβιστές αν μπούνε στο εργοτάξιο να τα κάνουν λίμπα…

Μα καλά, δεν ντρέπονται; Αυτοί οι εκλεγμένοι άρχοντες που υποτίθεται σκίζονται για το καλό του τόπου, βάζουν ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ; Ο κος Τόσκας και η κα Ιγγλέζη, αντί να κάνουν τον κινέζο και την πάπια αντίστοιχα, βγαίνουν ως επίσημος ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξουν τους εισαγόμενους μπαχαλάκηδες; Ξεφτίλα πρωτίστως για τους ίδιους, και βέβαια και για  τον ΣΥΡΙΖΑ… Πλάκα έχουν αυτοί οι τύποι… Θέλουν, λέει, και αυτοδυναμία στις εκλογές… Συνεχίστε, έτσι… Καλά πάτε…