ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ!

zoi-konst-parliament22

Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου μας είπε στη συνέντευξη τύπου της 18/6/2015 της Επιτροπής για το Δημόσιο Χρέος και για τις εταιρείες που επωφελούνται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και δεν κάθονται να φορολογηθούν στην Ελλάδα (με 26%, που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει 29% !!!, όταν σε όλη την Ευρώπη είναι στο μισό, εκτός από τις Σκανδιναβικές χώρες όπου φορολογούνται όμως με flat rate, δηλαδή έσοδα μείον έξοδα – ΟΛΑ τα έξοδα…) όπως η Εl Dorado Gold, η Eurobank, η Ακαδημία Πλάτωνος Mall, κ.λπ…. Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Το βιντεάκι ανέβασε στο Youtube το antigoldgreece… Δηλαδή ο Τόλης εξελίσσεται σε υμνητής της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τη στιγμή που στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή… και λέει από κάτω:

«Από τη συνέντευξη τύπου 18.6.2015 της Επιτροπής του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τα αληθινά αίτια και τις γενεσιουργούς αιτίες της δημιουργίας και της διόγκωσης του Δημόσιου Χρέους».

Επιτέλους!!! Βρήκαμε γιατί μεγάλωσε έτσι το δημόσιο χρέος… Η Εl Dorado Gold εν μέρει φορολογείται (νόμιμα) στην Ολλανδία… Αν φορολογούνταν Ελλάδα δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα… Κάποιοι δεν είναι σοβαροί, ε; Δείτε το βιντεάκι (εδώ)…