ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ;

 

unnamed

Ωραίοι τύποι… Την μια μέρα στήνουν ένα θέατρο με μια τριμερή συνάντηση και καλά για να «βρεθεί λύση» για τις Σκουριές, και σε μια εβδομάδα κινητοποιούν όλο το μηχανισμό του κόμματος, επιστρατεύοντας και τους «συντρόφους» της Ν.Ε. Χαλκιδικής για να βρουν τρόπο να κλείσουν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατιούνται πλέον.

Πολύ σωστός και μπράβο στον πρόεδρο του Στρατωνίου κο Ζαγοράκη, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Bee Channel είπε τα πράγματα με το όνομά τους: «Όλα γίνονται μόνο και μόνο για να μην εκτεθεί η τοπική βουλεύτρια Κατερίνα Ιγγλέζη και το σύστημα που έχει στηθεί».

Τόσο ο κος Ζαγοράκης όσο και ο Γιώργος Χατζής, πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών «Αγία Βαρβάρα», ο οποίος επίσης μίλησε στο ίδιο δελτίο, κατήγγειλαν την ανειλικρινή στάση και παρελκυστική τακτική που κρατάει η κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους της πραγματικής κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής

«Αυτό που επιχειρούν να κάνουν δεν πρόκειται να περάσει. Θα βρουν όλη την κοινωνία απέναντι τους» τόνισε ο κος Χατζής. Δείτε το επίμαχο δελτίο ειδήσεων εδώ.

Πάντως ο καιρός περνά, λύση δεν εμφανίζεται, και εκτός από τους εργαζόμενους θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τον επενδυτή. Ως γνωστόν η Ελληνικός Χρυσός είναι θυγατρική πολυεθνικής και οι πολυεθνικές δεν μανατζάρονται ούτε με το συναίσθημα ούτε με το εθνικό φιλότιμο… Οι πολυεθνικές κουμαντάρονται από το διοικητικό συμβούλιο των μετόχων, οι οποίοι ενίοτε χάνουν και την υπομονή τους… Ξέρω, πως αυτό είναι μια από τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ειλικρινά τώρα, δεν έχει κανείς να σκεφτεί τις συνέπειες για τον τόπο, και όλη την χώρα αν κάποιος επενδυτής σηκωθεί και φύγει; Δεν μιλάω μόνο για τον οικονομικό ενταφιασμό της ΒΑ Χαλκιδικής, δεν μιλάω μόνο για τους 2.000 ανθρώπους και τις οικογένειές τους που θα μείνουν ξεκρέμαστοι, (αλλά ξέχασα, έχει σχέδιο ο Λαφαζάνης γι’ αυτούς…), μιλάω για την εθνική ξεφτίλα  και για το ότι θα κάνει η Ελλάδα να ξαναδεί επενδυτή χρόνια…

Αλλά,…. η Κατερίνα θα έχει δικαιωθεί, και όλα τα άλλα περιττεύουν…