ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ: «ΕΓΕΝΕΤΟ 15ΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…»

0

Τον Λάζαρο Τόσκα τον γνωρίζουμε όλοι… Είναι περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής με το ΣΥΡΙΖΑ και χθες βγήκε να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις  στο τηλεοπτικό σταθμό του “Super tv”. Μας δήλωσε κατηγορηματικά πως για την κυβέρνηση είναι ειλημμένη η απόφαση να κλείσει τις Σκουριές και γι’ αυτό «ευθύνεται η Ελληνικός Χρυσός, που παραβιάζει διαρκώς  τη σύμβαση που σύναψε με το Ελληνικό κράτος»!!!.

Μας πληροφόρησε πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο στην χθεσινή σύσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα αποφασίστηκε η συγκρότηση της 15μελούς ομάδας εργασίας. Αυτή η περίφημη ομάδα θα αποτελείται, λέει «από επιστήμονες και τεχνοκράτες» οι οποίοι και θα ομαδοποιήσουν και τις… αναπτυξιακές προτάσεις που έχουν πέσει κατά καιρούς στο τραπέζι (πωλητές ρίγανης, μελισσοκόμοι, τουριστικές επιχειρήσεις….) «ως ισοδύναμη κατάσταση στις απώλειες και τις ζημιές που θα υπάρξουν στο εργατικό δυναμικό, την τοπική αγορά και την Εθνική οικονομία»… !!!

Στο τέλος είχε το απύθμενο θράσος να ζητήσει ανερυθρίαστα τη στήριξη των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά θρασείς και απορώ πως επιβιώνουν τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά… Να μου πεις, τη δουλειά του κάνει…

Πάντως ο κος Τόσκας βιάστηκε, αφού από κυβερνητικής πλευράς όχι μόνο δεν υπήρξε ανακοίνωση για «ειλημμένη απόφαση», αλλά διευκρινίστηκε πως η επιτροπή αυτή θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από τις ενέργειες του ΥΠΑΠΕΝ στο θέμα ελέγχου των αδειών.

Ένα είναι σίγουρο… Αν η κυβέρνηση και το ΥΠΑΠΕΝ επιλέξουν το δρόμο της ρήξης με τους πραγματικούς κατοίκους της Χαλκιδικής, θα δούμε μεγάλο… έργο στην περιοχή μας… Ανεξάρτητα με τις όποιες νομικής φύσης αντιδράσεις της εταιρείας, οι εργαζόμενοι –σύμφωνα με τις δηλώσεις τους–, δείχνουν πιο αποφασισμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, και η σύγκρουση θα είναι μετωπική, με ότι συνεπάγεται αυτό και για τις δύο πλευρές… Ειλικρινά το απευχόμαστε….

Δείτε εδώ και το βίντεο με τον κο Τόσκα – αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε….