ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!

1-vandal

Σύμφωνα  με ανακοίνωση που μόλις εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας, θερμοκέφαλοι στην Ιερισσό κάνουν υποτιθέμενη πορεία διαμαρτυρίας έξω από τα σπίτια εργαζομένων και τους εκφοβίζουν. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός σε βάρος των εργαζομένων και κατοίκων των Μαδεμοχωρίων δεν τελείωσε το απόγευμα στις Σκουριές. Συνεχίζεται αυτή την ώρα και στην Ιερισσό.
Με πρόσχημα μια πορεία διαμαρτυρίας οι μόνιμοι θύτες που παριστάνουν τα θύματα αυτή τη στιγμή περνάνε έξω από σπίτια εργαζομένων στην Ιερισσό κάνουν ζημιές και τους εκφοβίζουν.
Οι συνάδελφοι μας και οι οικογένειες τους βρίσκονται στο έλεος ατόμων που δεν έχουν καμία συστολή σε πράξεις βίας και τρομοκρατίας.  Μαθαίνουμε ότι τους έδωσαν διορία μέχρι αύριο για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Σε διαφορετική περίπτωση τους είπαν ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι τους συμβεί.
Έλεος! Καταγγέλλουμε το πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά γεγονός και ζητάμε από την Ελληνική  κυβέρνηση να προστατέψει άμεσα τους συναδέλφους, τις οικογένειες  και τις περιουσίες τους.

Τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας

4-vandal

 

3-vandal