Ο ΠΑΟΚ, ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ Ο….ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

0c315f99e3a4910968515fdcf26ad286_XL

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη το ενδεχόμενο η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να έχει κάποια στιγμή στο μέλλον χορηγό την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός».  Τι ακριβώς, όμως, συνέβη;

Όταν ο Γιώργος Ανδρέου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την εν λόγω εταιρία ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να δεσμευτεί να μην προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια. Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ δεν δεσμεύτηκε για κάτι τέτοιο λέγοντας «Για φέτος δεν έχουμε χορηγία του Ελληνικού Χρυσού, ούτε έχω συζητήσεις. Εγώ χρηματοδοτώ ως επί το πλείστον και κάποιο κομμάτι ο Ερασιτέχνης. Εγώ ψάχνω για χορηγούς δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Θανάσης Κατσαρής που υποστήριξε «Αν έρθει χορηγία θα την αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η διοίκηση του ΤΑΠ. Με ηθική δεν συντηρείται τμήμα. Θέλει χρήματα. Με τα 200 χιλιάρικα που έδωσε πέρυσι ο Χρυσός, μπόρεσε φέτος ο ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο».

Ακολούθησε διάλογος και εκατέρωθεν επιχειρήματα με τον πρόεδρο του ΑΣ να λέει μεταξύ πολλών άλλων : «Αν είναι να μην πάρουμε τον Χρυσό, γιατί να παίρνουμε τον ΟΠΑΠ, τα ΚΑΖΙΝΟ; Το στοίχημα και ο τζόγος έχουν κλείσει σπίτια. Μέσα από αυτούς που δίνουν πρέπει να επιλέξουμε. Το κράτος δεν δίνει ούτε ένα ευρώ».

Όπως και «Αν γίνει ιδιοκτήτης ο κ. Ανδρέου τότε μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει. Μπορεί να συζητά και με εταιρία του Μαρινάκη. Θα αναλάβει όμως και το κόστος των αντιδράσεων του κόσμου».

Τελικά οι τόνοι κατέβηκαν και αποφασίστηκε το δ.σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εξουσιοδοτείται από το σώμα να διαπραγματευτεί με τον Γιώργου Ανδρέου για το μάνατζμεντ του τμήματος βόλεϊ. Κατά συνέπεια, ο κ. Ανδρέου θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί την όποια χορηγία.

ΠΗΓΗ: http://www.paokplanet.gr/, 1/04/2015