Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ

04_annual-report

Ο δημοσιογράφος Γλύκος του SUPER TV προσπαθεί να στριμώξει τον υπεργολάβο της Ελληνικός Χρυσός κο Λαμπράκη σε θέματα περιβαλλοντικά σχετικά με την επένδυση στις Σκουριές. Αλλά εδώ θα αναφωνήσουμε: «Που πας ρε Γλύκο;»… Εμφανώς αδιάβαστος, ο Γλύκος δείχνει ανέτοιμος να συμμετέχει στην συζήτηση, μπροστά στις τεκμηριωμένες και σταράτες απαντήσεις του Λαμπράκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Γλύκος ρωτάει τον Λαμπράκη για το κόψιμο των δέντρων, και ο υπεργολάβος του απαντά πως με τη δημιουργία των τελμάτων απόθεσης θα υπάρχει και παράλληλη αποκατάσταση. Και ο Γλύκος ρωτάει το κορυφαίο: «Άρχισε η παράλληλη αυτή αποκατάσταση;» !!!

Ναι, ρε Γλύκο… Ακόμα δεν καθάρισε όλη η περιοχή για τα τέλματα, και θα αρχίσει και η αποκατάσταση των τελμάτων!!!

Μη έχοντας τι να συζητήσει, άρχισε να αναρωτιέται τι δεν έκανε ο Πάχτας και απόρησε γιατί η εταιρεία δεν φτιάχνει Κέντρο Αριστοτελικών Σπουδών!!!

Απόρησα με την υπομονή του Λαμπράκη που δεν τον πήρε στο ψιλό…

Απολαύστε την συζήτηση εδώ… Έχει ενδιαφέρον, διότι ο Λαμπράκης με την ευκαιρία που δεν ανήκει οργανικά στην εταιρεία, λέει και δυο κουβέντες παραπάνω… Όπως την κριτική στον Τσιρώνη που είπε στην Θεσσαλονίκη το ανεπίτρεπτο: «δώστε μου νομικά επιχειρήματα να πάω να τους κλείσω»!!!