ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ: «ANTIGOLD» ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ

 

pic-0-norm
«Στον απόηχο της μεγάλης πορείας των μεταλλωρύχων στην Αθήνα ένα νέο κρούσμα καταστροφικής μανίας έλαβε χώρα σε χωριό του προ του Άθω περιοχής. Γύρω στις 2:30π.μ. αυτοκίνητο εργαζομένου έξω ακριβώς από το σπίτι του έγινε παρανάλωμα του πυρός. Από ότι διαπιστώθηκε φωτοβολίδα ή κάτι παρόμοιο τοποθετήθηκε στην μάσκα του αυτοκίνητου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καεί ολοκληρωτικά.
Η ασφάλεια και η αστυνομία βρίσκονται ήδη στον χώρο και εξετάζουν όλα τα στοιχειά. Φυσικά πιστεύουμε ότι θα επακολουθήσει μήνυση κατά άγνωστο για φθορά και προανάκριση για να βρεθούν οι υπαίτιοι… Να σημειώσουμε ότι είναι ένα από τα αμέτρητα περιστατικά βίας σε περιουσία εργαζομένου. Ελπίζουμε λοιπόν επιτέλους να δοθεί μια λύση και να έρθει η ενότητα που ακούμε εδώ και καιρό….. γιατί και εμείς η κοινωνία της Β.Α. Χαλκιδικής πραγματικά ανησυχούμε».
Ο ιστότοπος politesaristoteli.blogspot, ο οποίος αναμεταδίδει την είδηση, μας πληροφορεί πως «Η νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε εναντίον του εργαζόμενου που ανήμερα τη Μ. Παρασκευή κατήγγειλε στην αστυνομία ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος του, όταν μπήκε σε καφέ του χωριού και δεν τον εξυπηρέτησε κανείς με την αιτιολογία ότι είναι ανεπιθύμητος λόγω του επαγγέλματος του».
Αυτό που συνέβη, δηλαδή η «τιμωρία» του εργαζομένου που άνοιξε το στόμα του, είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ ότι δείχνει. Τι έπεται; Αναμμένοι πυρσοί και νυχτερινά αποσπάσματα «antigold» εκδικητών με κουκούλες αλά Κου-Κλουξ-Κλαν; Μόνο που οι κουκούλες θα πράσινες; Τι γίνεται τώρα; Ανοίγει νέος κύκλος «ατομικών» πλέον αντιπαραθέσεων; Καλείται αστυνομία και αρμόδιοι φορείς να δράσουν άμεσα… Κανείς δεν θέλει να βγει αληθινός ο Πάνούσης…