ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

stratoni-road

Είναι γεγονός οτι μετά την Κυριακάτικη επίθεση των οπλισμένων κουκουλοφόρων, πάλι χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους και με την κάλυψη της νύχτας οι άναδροι αντιδρώντες στην Ιερισσό προέβησαν σε βανδαλισμούς και απειλές. Οι εργαζόμενοι δεν είναι εύκολο να ανεχθούν πιά τέτοιες πρακτικές, οπότε προχώρησαν άμεσα σήμερα το πρωϊ με το φως του ήλιου και με πρόσωπα καθαρά σε κινητοποιήσεις.  Η ανακοίνωση των εργαζομένων έχει ως εξής:

“Μετά την ωμή βία που δεχτήκαμε χθες από ξενόφερτους κουκουλοφόρους στις Σκουριές, μετά την καταστολή από την Αστυνομία, περάσαμε και μια ολόκληρη νύχτα τρομοκρατίας, με απειλές, επιθέσεις σε σπίτια εργαζόμενων μέσα στην Ιερισσό και στα αυτοκίνητά τους που βανδαλίστηκαν μέσα στους δρόμους, υπό το βλέμμα όλων!

ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΟΛΩΝ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην τρομοκρατία, τους τραμπουκισμούς, τους εκβιασμούς και την βία απαντάμε σήμερα, με μπλόκα στο Στρατώνι και όπου αλλού χρειαστεί.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.”