ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο (ΠΡΑΣΙΝΟΣ) ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ…

img_101714236140311424866162

Το ζόρι που τραβάει ο υφυπουργός ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης, το παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους κινημάτων και συλλογικοτήτων, όπως δημοσιεύτηκε και στο capital.gr
Κατά λέξη, δήλωσε πως «Μπροστά σε τετελεσμένες αποφάσεις που είναι θεμελιωμένες νομικά, πρέπει να βρούμε όπλα να τις αντιμετωπίσουμε …[…] Στο υπουργείο παραλάβαμε ζητήματα που είχαν λυθεί πρωθύστερα και ήταν τετελεσμένα. Η πολιτική του υπουργείου στις Σκουριές είναι να προσπαθήσει να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και το περιβάλλον […] Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν εκείνη που δημιούργησε ένα πλαίσιο εντός του οποίου κινείται η εταιρία εξόρυξης»
Στη συνέχεια ζήτησε ανοικτά «Σε όποιον έχει να προτείνει ένα “οπλοστάσιο”, για την αντιμετώπιση του ζητήματος», να του το υποδείξει (αλήθεια δεν φτάνει το «οπλοστάσιο του Τόλη;;;).
Μέχρι λοιπόν να βρει τα «όπλα» ο Τσιρώνης, συνεχίζει τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, τις τριπλές ανακλήσεις, και ότι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί. Ο γ.γ του σωματείου υπογειτών των μεταλλείων Κασσάνδρας Γιάννης Μάλαμας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Super Tv και τον Αστέριο Σταθώρο, μετέφερε ατάκα του Τσιρώνη σε συνάντηση με τους εργαζόμενους πριν γίνει η νέα ανάκληση των υλοτομικών εργασιών την περασμένη Δευτέρα. Ο κ. Τσιρώνης αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να υπογράψει έγγραφο για τη συνέχιση των υλοτομικών εργασιών που είχε αποφασίσει μετά τη διενέργεια των ελέγχων στις 11 Μαρτίου, διότι όπως τους είπε «θα του κρεμούσαν μανταλάκια» οι σύντροφοί του Οικολόγοι Πράσινοι!!!
Γιάννη, μήπως καλύτερα να σου κρεμάσουν μανταλάκια, παρά να σε κρεμάσει το κόμμα σου στο μεσιανό κατάρτι σαν αποδιοπομπαίο τράγο; Για σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο… Οι υφυπουργοί είναι και οι πλέον αναλώσιμοι…