ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ – ΣΑΜΑΡΑ

 

 

nd

Αντιπροσωπία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής συνάντησε χθες τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο Αντώνης Σαμαράς συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα κατέγραψε και τους υποσχέθηκε ότι και θεσμικά ως αξιωματική αντιπολίτευση θα έχουν την υποστήριξή του.

Η πικρόχολη εφημερίδα ΑΥΓΗ δεν έχασε ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα σχόλιο, το ποίο επιεικώς χαρακτηρίζεται «ατυχές»… Ούτε λίγο ούτε πολύ για την ΑΥΓΗ –και προφανώς και για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον εκφράζει–, οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία δεν είναι εργαζόμενοι… είναι «εικονιζόμενοι»… ή κάτι άλλο… Ιδού η φωτό και το σχόλιο:

Νέα εικόνα bitmap

ΑΥΓΗ: «Έπειτα από 4 χρόνια συναντήσεων με τους τροϊκανούς ο Αντ. Σαμαράς αποφάσισε να αρχίσει ξανά τις συναντήσεις με εργαζομένους. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων , αλλά τα μεταλλεία στη Χαλκιδική, όπου εργάζονται οι εικονιζόμενοι…»

Προς συντάκτες ΑΥΓΗΣ: Παιδιά σιγά μη δαγκώσετε τη γλώσσα σας και δηλητηριαστείτε…