ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ

unnamed
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγο  τα σωματεία εργαζομένων μεταλλείων Κασσάνδρας γίνεται γνωστό πως για την προσεχή Τετάρτη 4 Μαρτίου προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία και καλούνται οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων να δώσουν το παρόν στις 10 π.μ. σε δυο ταυτόχρονα (2) σημεία συγκέντρωσης.
Το πρώτο σημείο συγκέντρωσης είναι η αερογέφυρα Στρατωνίου, όπου εκεί είναι να πάνε εργαζόμενοι από το Σταυρό, την Ολυμπιάδα, το Στρατώνι, τη Στρατονίκη, τα Στάγειρα, τη Βαρβάρα, την Ιερισσό, τα Ν. Ρόδα, την Ουρανούπολη και την Αμμουλιάνη.

 

Το δεύτερο σημείο συγκέντρωσης είναι ο κόμβος Γοματίου για τους εργαζόμενους από Νεοχώρι, Παλαιοχώρι, Αρναία, Στανό, Μ. Παναγία, Γομάτι, Πυργαδίκια, Πλανά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στα παραπάνω σημεία του οδικού δικτύου της ΒΑ Χαλκιδικής οι εργαζόμενοι θα μοιράσουν ένα ενημερωτικό έντυπο στους διερχόμενους οδηγούς για τα προβλήματα που προκάλεσαν στον εργασιακό βίο τους οι τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης.
Αυτή η κινητοποίηση όπως είπε και ο πρόεδρος Γιώργος Χατζής του σωματείου “Αγία Βαρβάρα” στην εκπομπή “πρωινή γραμμή” του ΣΚΑΪ είναι η πρώτη από μια σειρά κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα μέχρι και τη δικαίωση ολόκληρου του μεταλλευτικού κόσμου της ΒΑ Χαλκιδικής.
kalesma+gia+apergia+ergazomenoi
ΠΗΓΗ http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_70.html