ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑ ΛΚΙΔΙΚΗΣ

igglezi2

Η Κατερίνα Ιγγλέζη έχει ξεφύγει… Φαίνεται η βουλευτική ασυλία αλλάζει τους ανθρώπους προς το χειρότερο… Αλλιώς δεν εξηγείται η επίθεση μιας «αριστερής βουλεύτριας» στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χαλκιδικής… Με αφορμή την ακύρωση μιας προγραμματισμένης για τις 20 Μάρτη σύσκεψης, η κα Ιγγλέζη εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου προσβλητική επίθεση προς τη διοίκηση του ΕΚΧ, ξεχνώντας βέβαια πως πρόκειται για φορέα που αντιπροσωπεύει εργαζόμενους και βλέποντας μπροστά της μόνο συνομωσίες χρυσού μέσα από τις antigold παρωπίδες της…

Η σύσκεψη φορέων είχε θέμα τις Σκουριές και τις μαζικές απολύσεις στο Πόρτο Καρρά, και η κα Ιγγλέζη χωρίς ποτέ να ρωτήσει γιατί στ’ αλήθεια ακυρωθηκε κατέληξε στα δικά της συμπεράσματα… Διαβάστε και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα. Εγώ πάντως τα έβγαλα: Όσο διαρκεί η διαμάχη για την επένδυση, η κα Ιγγλέζη θα βρίσκεται στο προσκήνιο, διότι αυτό είναι και όλο κι όλο που έχει καταφέρει στην πολιτική της καριέρα, να χαϊδεύει δηλαδή τα αυτιά του antigold «κινήματος», πουλώντας διαμεσολάβηση στο ΣΥΡΙΖΑ… Σαν σύγχρονο βαμπίρ τρέφεται πολιτικά από τη διχόνοια και τη διαμάχη των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής. Μόλις αυτό σταματήσει, θα σβήσει αυτομάτως και η καριέρα της κας Ιγγλέζη… Οπότε δεν χάνει ευκαιρία να αναζωπυρώνει συνεχώς τη διαμάχη, όπως ακριβώς κάνει με την κάτωθι δήλωσή της:

«Επιλεκτική Φροντίδα ή πως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, απολυμένοι, άνεργοι του Νομού Χαλκιδικής είναι μια πρόχειρη βιτρίνα Συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος, που το πρωί μας ενδιαφέρει η ζωή τους και η δουλειά τους, το μεσημέρι κάτι μας θυμίζει το πρόβλημα τους και το βράδυ «…σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με αυτούς».

….

Τα σχόλια περιττεύουν. Οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη. Η νοοτροπία «των δικών μας παιδιών» νεκρανασταίνεται πριν χαθεί για πάντα. Δε λύνονται έτσι τα προβλήματα. Ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος και τέτοιες συμπεριφορές μας υπενθυμίζουν πως όλα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν !»

Ακριβώς κα Ιγγλέζη… Τέτοιες συμπεριφορές σαν τη δική σας μας θυμίζουν πως κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν, και θα αλλάξουν, μην ανησυχείτε…