ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

unnamed

Σε εκπομπή του Bee Chanel, ο πρόεδρος εργαζομένων του σωματείου «Αγία Βαρβάρα» ξεσκεπάζει το παιχνίδι της κυβέρνησης με τον εμπαιγμό των μεταλλωρύχων από αυτούς που υποσχέθηκαν διάλογο και συζήτηση και απάντησαν με ανακοινώσεις παύσης εργασιών.

Δια στόματος Χατζή οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως δεν δέχονται λύσεις τύπου ΕΣΠΑ και θα κάνουν τα πάντα για να προασπίσουν το δικαίωμα για εργασία και αξιοπρέπεια.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ότι η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει την προσπάθεια κλεισίματος των Σκουριών, ο κος Χατζής είπε πως υπάρχει ασυνέπεια και ο υπουργός εμφανίζεται αναξιόπιστος και έκθετος στην ΒΑ Χαλκιδική.

Η ερώτηση που ταλανίζει τους εργαζόμενους –και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες–, είναι γιατί δεν έστειλαν την απόφαση παύσης οι αρμόδιες υπηρεσίες –οι οποίες είχαν δώσει και τις νόμιμες άδειες–, αλλά βγήκε ο ίδιος ο Υπουργός να δώσει εντολή ανάκλησης; Όλο αυτό μυρίζει πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη των εργαζομένων.

Ο κος Χατζής προανάγγειλε και από τη Δευτέρα τον επόμενο κύκλο αγώνα των εργαζομένων με επισκέψεις στην Αθήνα και επαφές με αρμόδιους στα Υπουργεία.

Δείτε το βίντεο εδώ.