ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ (ΑΠΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;)

dhk_0803_001_cmyk

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, την εφημερίδα που προβάλλει όσο καμιά άλλη τον Αρχιμα. Αγγελόγλου, σε ένα «άρθρο-φωτιά» ο δημοσιογράφος κάνει μια «φοβερή αποκάλυψη»!!! Η Ελληνικός Χρυσός χρωστά στο Ελληνικό Δημόσιο 15 εκατομμύρια συν τόκους, από την απόφαση της Ε.Ε. να επιστραφούν ως παράνομη χρηματοδότηση και ως διαφορά του τιμήματος που αγοράστηκαν τα μεταλλεία από ένα υποθετικό τίμημα. Ρωτά μάλιστα η εφημερίδα: «Θα αναγκάσει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Ελληνικός Χρυσός να επιστρέψει τα 15.340.000 ή θα συνεχίσει την τακτική υπεκφυγών μέσω προσφυγών και ενστάσεων όπως οι προκάτοχοί του»;
Να ενημερώσουμε λοιπόν τον αδαή και ανενημέρωτο δημοσιογράφο πως παρόλο που η Ελληνικός Χρυσός διαφωνεί με την λογική της απόφασης και προσέφυγε στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη κατέβαλε ήδη στο ελληνικό δημόσιο τα 15 εκ συν 4 εκ τόκους ( σύνολο 19 εκ. ) απο το 2013!!!
Ακούτε κε Φιλιππάκη; Φοβερά έγκυρη η εφημερίδα σας… Συναγωνίζεται την άλλη εφημερίδα του ομίλου σας, την Espresso… Εξ’ άλλου δεν απέχουν και πολύ… Πρώτη είδηση και εξώφυλλο στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ήταν το θέμα: «Σεξ και χρήμα για δημοσιογράφους»!!!
Εκτός και αν δεν πρόκειται για άγνοια αλλά για ηθελημένη παραδρομή… Προβοκάτσια λέγεται αυτό… Να περιμένουμε διάψευση και συγνώμη από την ακροδεξιά Δημοκρατία;… Μπα….