ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΤΣΙΡΩΝΗ (KATA TO E-ΜΑΙL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ)

_DSC0009

Οι δασεργάτες που δούλευαν στις υλοτομίες της επένδυσης του χρυσού ξαφνικά έμειναν άνεργοι, διότι ο κος Τσιρώνης είπε να δώσει κάποια ψίχουλα νίκης στους antigold ψηφοφόρους της κας Ιγγλέζη, και με ένα e-mail έπαυσε τις εργασίες υλοτόμησης. Να σχολιάσουμε λοιπόν πως πολιτικός δεν γίνεσαι μέσα σε μια νύχτα… Εχθές είσαι οικολόγος ακτιβιστής και ξαφνικά γίνεσαι υφυπουργός; Δεν πετυχαίνει… Ο υπουργικός θώκος θέλει σύνεση και μυαλό για να σκέφτεσαι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ των αποφάσεών σου… Θυμάστε και τον Ηλία Ευθυμιόπουλο; Ένα χρόνο σκάρτο άντεξε… Από διευθυντής της Greenpeace και τις διαδηλώσεις  για τη σωτηρία της αρκούδας, υφυπουργός; Όπως ήρθε έφυγε…

Αυτό με το e-mail κε Τσιρώνη για την παύση των υλοτομιών, είναι ακριβώς το «έσπειρες ανέμους, θα θερίσεις θύελλες», που λέει ο σοφός λαός… Δηλαδή τι εννοείτε κε υφυπουργέ; Η δασική υπηρεσία και το δασαρχείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του; Όλα θυσία στο βωμό της εσωκομματικής ισορροπίας;

Προσθέστε λοιπόν και τους 40 δασεργάτες στην μακριά λίστα με τους ανέργους που θα πρέπει να αποκαταστήσετε… Μαζί με τους 2.000 της Ελληνικός Χρυσός. Κι αν κάνετε τίποτα, σφυρίξτε μας κλέφτικα… Εδώ δεν μπορείτε να ξαναπάρετε 150 καθαρίστριες που όπως λέγατε «την επόμενη των εκλογών θα επαναπροσλαμβάνονταν»!!!

Διαβάστε και την ανακοίνωση των δασεργατών, να μην χαλαρώνουμε…

«Ξαφνικά εχθές το βράδυ ενημερώθηκε το Σωματείο μας για την αναστολή εκτελέσεως του συγκεκριμένου και νομικά κατοχυρωμένου πρωτοκόλλου υλοτομίας  από το Δασαρχείο Αρναίας  για τις Σκουριές με απόφαση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα ήταν η σημαία του κ. Τσίπρα και του Αριστερού κόμματος του. Εμάς ο κ. Τσίπρας μέσω του Υπουργού του μας παραθέτει στην ήδη μεγάλο αριθμό των ανέργων. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζουν  οι Υπουργοί από τα γραφεία τους με τις ζωές μας και τις οικογένειές μας.

Να ξέρουν ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε τον Υπουργό  να πετάξει το E-mail που έστειλε στο Δασαρχείο Αρναίας και πολύ συντόμως να στείλει το καινούργιο E-mail  για το ξεμπλοκάρισμα  του Νομικού πρωτοκόλλου από τα καθείδην αρμόδια όργανα του Δασαρχείου Αρναίας και όποιες αμφιβολίες έχει τον καλούμε να έρθει ο ίδιος επάνω στις Σκουριές να μας επισημάνει τις παρανομίες.

Το Δ.Σ. του Σωματείου θα συνεδριάσει αύριο και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις του και αν χρειαστεί θα κατασκηνώσουμε έξω από το Κοινοβούλιο.

Σωματείο Δασεργατών Βορείου Χαλκιδικής Σκουριές 2012»

Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο από την χθεσινή συγκέντρωση των δασεργατών έξω από το Δασαρχείο Αρναίας..