ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

unnamed

Μεγάλο το… σουξέ της πολεοδομίας Αρναίας! Τόσο, που αρχίζουν να αναρτώνται σατιρικά βίντεο και να συνδέονται με την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την έκδοση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το εργοστάσιο εμπλουτισμού. Ένα βιντεάκι ανέβασαν οι politesaristoteli στο μπλογκ τους… Δείτε το, γιατί αυτές τις ημέρες το γέλιο έχει φύγει από τη ζωή μας…

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή “Καρντάσιανς” του ΑΝΤΕΝΝΑ και καυτηριάζει με απόλυτα σατυρικό τρόπο την κάκιστη νοοτροπία κάποιων δημόσιων υπαλλήλων, που έχουν μείνει κολλημένοι στο «βαθύ» κράτος περασμένων δεκαετιών… (Δείτε εδώ)

Το ίδιο ενδιαφέρον με το βίντεο παρουσιάζουν και τα σχόλια αναγνωστών του μπλογκ:

  • Ανώνυμος είπε: Ούτε παραγγελία να κάνατε γι’ αυτό το βίντεο καθρέφτη της κατάστασης που επικρατεί δυο ολόκληρους μήνες τώρα στην πολεοδομία και έχει τίτλο “σου κάνω τη ζωή δύσκολη ελληνικέ χρυσέ”, γιατί εκτελώ συμβόλαιο για ΣΥΡΙΖΑ-Αntigold-Μίχο. Με τις υγείες σας! 19 Ιανουαρίου 2015 – 12:41 π.μ.
  • Ανώνυμος είπε: Όχι μόνο είναι έτσι είναι και πολύ χειρότερο το καλούπι της antigold γραφειοκρατείας. Αν κανείς αποφασίσει να βγάλει στη δημοσιότητα τα παρασκήνια που έχουν παιχτεί σ’ όλες τις υποθέσεις που απασχόλησαν τα μεταλλεία με εμπλοκή αντιδρώντων βουλευτών, συνδικαλιστών, κομματαρχών και υπαλλήλων του δημοσίου ο κόσμος θα μείνει άφωνος. Τύφλα να χουν τα wikileaks. Δε μπορεί να διανοηθεί ανθρώπου νους τις πλεκτάνες που έχουν στήσει οι οικολόγοι της χάψας, της μάσας και γενικά της τριφηλής ζωής. 19 Ιανουαρίου 2015 – 2:32 π.μ.