ΑΣΥΛΙΑ…

hqdefault

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της εκκλησίας απολαμβάνουν κάποιας ιδιότυπης ασυλίας, γενικά… Μετά τον Παπαφλέσσα Αγγελόγλου, το… παγκοσμίου κυκλοφορίας ΧΩΝΙ,  (ναι, αυτοί που έχουν κινήσει νομική διαδικασία διότι έχουν, λέει, κατοχυρώσει το όνομα ΝΕΡΙΤ πρώτοι!!!), φιλοξενεί έτερον antigold αντιπρόσωπο της εκκλησίας, έναν Παπα-Ηλία Υφαντή… O παπα-Ηλίας ξεκαθαρίζει τα πράγματα και μας λέει πως η επένδυση στην Χαλκιδική είναι του διαβόλου(!) και το ΣτΕ ψεύδεται ασυστόλως(!)… Και αναφέρει βέβαια σαν πηγή του τον Αγγελόγλου…. Ε, θέλει τώρα το ΧΩΝΙ να ονομάζεται και εφημερίδα;

«Εκεί στην πανέμορφη Χαλκιδική, ολόκληρα χωριά και δήμοι έχουν χαρακτηριστεί και στιγματιστεί ως εστίες εγκληματικών οργανώσεων. Και ποιο είναι το έγκλημα των ανθρώπων αυτών Το ότι αγαπούν τον τόπο τους! Ο Θεός τους έδωσε να ζούνε σε έναν πανέμορφο τόπο. Όμως, την ομορφιά του τόπου αυτού φθόνησε ο διάβολος κι έρχεται να καταστρέψει με το πρόσχημα της επένδυσης, κάποια εταιρεία, που ακούει στο όνομα Ελληνικός Χρυσός».

Του διαβόλου λοιπόν η επένδυση, λύθηκε αυτό τα θέμα, πάμε στο επόμενο…

«[…]Βέβαια, θα πει κάποιος ότι το λόγο στις περιπτώσεις αυτές τον έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι παπάδες. Κάτι τέτοιο θα ίσχυε αν η λεγόμενη σήμερα Δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη, όπως υποκριτικότατα διατείνονται οι αδυσώπητοι δεσμώτες της. Όμως, όπως φαίνεται από πάμπολλα περιστατικά, είναι ποικιλοτρόπως εξαρτημένη […] Όπως στην περίπτωση, που καταγγέλλει ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγέλογλου (Το ΧΩΝΙ, 21 9 14), σχετικά με την υπόθεση Ελληνικός Χρυσός , που προαναφέραμε. Όπου οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ εξέδωσαν απόφαση, στην οποία με πρόφαση και με δόλο ψεύδονται ασυστόλως. Παρουσιάζοντας το επενδυτικό σχέδιο ως εγκεκριμένο, ενώ είχαν ενημερωθεί ότι αυτό δεν έχει εγκριθεί…»

Όπως τα λες ακριβώς παπα-Ηλία: «το λόγο στις περιπτώσεις αυτές τον έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι παπάδες»…