SKAI O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

imgres

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος έκανε δηλώσεις στο ραδιοσταθμό «ΣΚΑΙ 100,3», στην εκπομπή του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Εκεί ακούσαμε με έκπληξη ότι ο κος Μίχος θέλει να γυρίσει 3 χρόνια πίσω και να ξεκινήσει έναν διάλογο «που θα εντοπίσει τη φέρουσα ικανότητα της περιοχής σε σχέση με τη μεταλλευτική άλλα και με άλλες παράλληλες αναπτυξιακές δράσεις»….. Είχαμε την εντύπωση πως αυτά τα θέματα είχαν λυθεί από την εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου και ότι ο η χρήση του όρου «φέρουσα ικανότητα» ήταν αποκλειστικό προνόμιο του κου Μυλόπουλου.

Το άλλο που ακούσαμε ήταν η γνωστή τρίπλα πως δεν μας πειράζει η μεταλλευτική δραστηριότητα όπως είναι (μηδαμινή δηλαδή), αλλά είμαστε αντίθετοι με την επέκτασή της. Και τα μπαρμπούνια στη Χαλκιδική γνωρίζουν πως όλο το έργο έγκειται στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας και πως αλλιώς δεν μπορεί να υφίσταται εξόρυξη στην περιοχή.

Ένα άλλο καλό που είπε ο κος Μίχος είναι πως «δεν είναι σε θέση να ερμηνεύσει την ψήφο των ψηφοφόρων που τον επέλεξαν». Τι σημαίνει αυτό; «Δεν ξέρω γιατί με ψήφισαν»;

Ο Πορτοσάλτε δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Μίχου και είπε πως θα μιλήσουν και σήμερα, Πέμπτη πρωί. Θα ακούσουμε και θα επανέλθουμε.

Όσοι θέλετε να ακούσετε το τι ειπώθηκε χθες, μπείτε εδώ και ακούστε το βίντεο από την χρονική στιγμή 2:07:50 και μετά.