ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

aristotelis

Μεταφέρουμε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη σχετικά με την ορκωμοσία των εκλεγμένων συμβούλων του συνδυασμού Πάχτα.

«Σήμερα Κυριακή 07 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου Αριστοτέλη, ενώπιον του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μίχου η ορκωμοσία των λοιπών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των λοιπών συμβούλων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, δηλαδή των μελών του επιλαχόντος Συνδυασμού.

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μια περίτρανη απόδειξη ότι ουδέποτε υπήρξε ή τέθηκε θέμα περί παρεμπόδισης προσέλευσης και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητήθηκε η ασφάλεια των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων.

Όλοι μαζί με πλήρη συναίσθηση και επίγνωση της ευθύνης που προκύπτει από τη λαϊκή εντολή που μας ανατέθηκε, πιστοί στις αρχές μας, δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες για την αλλαγή σελίδας στο δήμο, μακριά από νοοτροπίες και πρακτικές που αποτέλεσαν βασική αιτία για τη διαίρεση της τοπικής κοινωνίας. Θέτουμε μαζί με όλους τους δημότες τις βάσεις, προκειμένου ο Δήμος Αριστοτέλη να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ενότητας και ευημερίας.»

Δύο παρατηρήσεις:

Πρώτον, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται λέει ο σοφός λαός…

Δεύτερον, δεν θα μας βγάλετε και τρελούς! Εκεί ήμασταν την περασμένη φορά και τα είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια… Πως θα ορκιστείς με ένα συγκεντρωμένο πλήθος να σε αποδοκιμάζει κάτω από αναρτημένα πανό με τη φάτσα σου και προσβλητικά συνθήματα;

Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω…. Μη το κάνουμε και θέμα…