ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27D8DB9A2567D81CF5F93C1C06D69819

Είχαμε καιρό να ακούσουμε τον υπερ-δημοσιογράφο Σάκη Αποστολάκη, αλλά ο άνθρωπος απλά ξαπόσταινε και τώρα πάλι εμπρός με δόξα τραβά… Παίρνοντας το επιχείρημα-μπούρδα του συνηγόρου Κυρίτση, ο Σάκης προσπαθεί να δημιουργήσει είδηση, και λόγω των καλοθελητών blog, εντύπων, άλλων εφημερίδων κ.λπ. μάλλον τα καταφέρνει… Γράφει λοιπόν ο Σάκης:

«Ερωτηματικά γεννά η κλήση σε απολογία 14 κατηγορούμενων για τον εμπρησμό στο εργοτάξιο των Σκουριών, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των επιτροπών αγώνα των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής για διοργάνωση πορείας διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή στο εν λόγω εργοτάξιο. […]  Πορεία για την Κυριακή 8/6 στις Σκουριές ανακοίνωσαν προχθές οι αντιδρώντες στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, με κλήση 14 κατοίκων σε απολογία την Παρασκευή 6/6 απάντησε αμέσως, μόλις χθες, η ανακρίτρια Χαλκιδικής. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι 14 περιμένουν να κληθούν εδώ κι έναν χρόνο, όπως υπογραμμίζει ο δικηγόρος μερικών από τους κατηγορούμενους, Γιώργος Κυρίτσης».

Σάκη αγόρι μου, μην κάνεις πως δεν ξέρεις… Η ανακρίτρια δεν παίρνει αποφάσεις μόνη της ούτε αστραπιαία… Η υπόθεση της κλήτευσης συζητιέται πολύ καιρό και είχε πάρει αναβολή λόγω εκλογών όπως πολύ καλά ξέρεις κι εσύ και ο κος Κυρίτσης. Επίσης πολύ καλά ξέρεις πως στις δημόσιες υπηρεσίες, της εισαγγελίας Πολυγύρου μη εξαιρουμένης, υπάρχουν πολλοί καλοθελητές… Μόλις έμαθαν λοιπόν οι «επιτροπές αγώνα» την επικείμενη κλήτευση των κατηγορουμένων, έσπευσαν να διοργανώσουν πορεία στον Κάκαβο… Εξ’ άλλου αυτό δεν χρειάζεται και προετοιμασία… Μια αφίσα βγάζεις και τελείωσες…