ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ: Προτείνουμε τη δημουργία γραφείου εργασίας στην περιοχή!

photo (1)

Στις άμεσες ενέργειες της μελλοντικής Δημοτικής αρχής  υπό την ηγεσία Ιωάννη Μίχου είναι η δημουργία γραφείου εργασίας σε κάθε ένα χωριό του Δήμου Αριστοτέλη! Ναι διαβάσατε σωστά! Το είπε και το έγραψε στον φωτεινό πίνακα ο υποψήφιος δήμαρχος. Και το καλύτερο απ’ όλα… το είπε στο χωριό του στην Στρατονίκη… απόψε στην ταβέρνα Ίσβορος παρουσία της πρώην πεθεράς του όπως περήφανα δήλωσε.

Εκεί συγκεντρώθηκαν ανάμεσα σε κερασμένους καφέδες, μπύρες και ουίσκι, θαμώνες και συμπατριώτες του Ι. Μίχου   οι οποίοι ανάμεσα σε άλλα απίθανα άκουσαν μοναδικές ατάκες όπως:

«Δημιουργία επιτροπών σε κάθε χωριό και μεταφορά των δημοτικών συμβουλίων από χωριό σε χωριό»

«Συνεδριακός τουρισμός παντού, αλλά  ιδιαίτερα στη Στρατονίκη»

Υποσχέθηκε δε την δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδα, web site για τις επιχειρήσεις, αναβάθμιση του καναλιού του Δήμου, ασχολήθηκε με την οριζόντια ανάπτυξη  μιλώντας για 1000 βαζάκια μέλι που πούλησε ντόπιος μελισσοκόμος, και το καλύτερο… η έρευνα για το wood pelet (πέλετ) του απέδειξε ότι μπορεί να εξασφαλίσει στον Δήμο 18 θέσεις εργασίας αρχικά και 45 συνολικά!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ.

«Ούτε μεταλλεία θα κλείσουν, ούτε τέτοια πράγματα θα συμβούν….» στις 20:56 ακριβώς το είπε (παιδιά εσείς που γράφατε να τσεκάρετε τα βίντεό σας…)

Θα τρελλαθούμε τελείως; Αυτόν δεν επέλεξαν οι Αντίχρυσοι; Αλλάζουμε πολιτική; Κάποιος να μας εξηγήσει σας παρακαλώ.