ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ….

shutterstock_73086550

Στο σημερινό ΕΜΠΡΟΣ ένας «αρθρογράφος» με το όνομα Λογοθέτης Ελευθέριος, δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο «Το Ελληνικό Δημόσιο Πληρώνει Τις Προσλήψεις Της EldoradoGold». Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω εντός των ορίων της ευπρέπειας, είναι ότι ο κάθε εγκάθετος που έχει βγάλει το δημοτικό και γνωρίζει γραφή και ανάγνωση δηλώνει δημοσιογράφος και του παρέχεται βήμα σε κάθε λογής έντυπο. Διαβάστε να τραβάτε τα μαλλιά σας…

«Μόνο ως ύποπτες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προσλήψεις που κάνει η EldoradoGold, στα έργα εξόρυξης χρυσού στη Βόρεια Χαλκιδική. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας και του δήμου Αριστοτέλη, αυτή τη στιγμή στο έργο απασχολούνται 1500 άτομα, ενώ μέσα στο 2014, θα προσληφθούν άλλα 1000 άτομα… ».

Τι να σχολιάσει κανείς; Τη γκρίνια επειδή η εταιρεία προσλαμβάνει περισσότερους από όσους έχει δεσμευτεί; Ή την φοβερή προπαγάνδα  και ψέμα ότι τα χρήματα της κατάρτισης «θα βγουν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου»; Είναι γνωστό τοις πάσι –εκτός του κου Λογοθέτη– ότι πρώτον η Eldorado Gοld  δεν απασχολεί κανέναν με επιδότηση- οποιαδήποτε επιδότηση-  και ότι σε τελική ανάλυση πρόκειται για κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει σε ένα ελάχιστο ποσοστό… Κύριοι, έτσι δεν θα πάτε … Εμπρός!