Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

assets_LARGE_t_420_54217563_type12713

Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πως μια μη-είδηση, ένα ασήμαντο περιστατικό , μπορεί να διογκωθεί κατάλληλα και να δώσει τροφή σε «δημοσιογράφους» τύπου Σάκη Αποστολάκη και εφημερίδες τύπου ΑΥΓΗ και Εφημερίδα Συντακτών να εξαπολύσουν τα βέλη τους.

Ως γνωστόν στον Πειραιά σε πλοίο που φόρτωνε κοντέινερ με χώματα από Χαλκιδική (όχι αρσενοπυρίτες), ξεχείλισαν οι σεντίνες και οι ναύτες κατεβαίνοντας να δουν τι γίνεται, είδαν και χώμα που είχε διαρρεύσει από ένα ένα κοντέινερ που είχε ανοίξει. Δηλαδή αν δεν είχε γεμίσει η σεντίνα δεν θα είχαν δει τίποτα. Ο καπετάνιος σταμάτησε τη φόρτωση για να αδειάσουν οι σεντίνες μην αρχίσει διαρροή λαδιών και πετρελαίου στη θάλασσα και φάει και κανένα πρόστιμο… Και με την ευκαιρία είπε να καθαριστεί και το χώμα που είχε γίνει λάσπη…

Ακούστε τώρα πως το θέμα από την ανακοίνωση από τον Τομέα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ (!!!)

Χθες και σήμερα, δημοσιεύματα αναφέρουν, [ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ] ότι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, σε πλοίο που βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του Πειραιά, για να φορτωθούν κοντέινερ χώματος, πιθανότατα [ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ] από τα λατομεία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής με προορισμό την Κίνα, σημειώθηκε διαρροή φορτίου στο εσωτερικό του πλοίου. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, [ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ], ο πλοίαρχος ανέβαλλε τον απόπλου μέχρι να ελεγχθεί η κατάσταση και να γίνουν ενέργειες καθαρισμού του πλοίου.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, [ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΑΜΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ] αναφέρουν, ότι πρόκειται για διαρροή φορτίων, τα οποία περιέχουν την ένδειξη «ρυπογόνο».

Ουάου! Τομέας Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ… Συγκλονιστικό!