ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΕΣ…

ΚΑΙ υγειονολόγος ο γνωστός γραφικός συνταξιούχος Ομότιμος της ΒΑ Χαλκιδικής…. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον κο Μπένο (ναι, τον επίσης γνωστό πανεπιστημιακό, μέλος και υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε δηλώσει «θα έχουμε καρκίνους και φέρετρα»(!!!), για να προκαλέσει την θυμηδία ΜΜΕ και ειδικών), μιλάει για «δημόσια υγεία» και προσπαθεί να σπεκουλάρει πάνω στους ενδόμυχους φόβους τους συνυφασμένους με την ανθρώπινη φύση. Όπως τον προαιώνιο  φόβο του θανάτου.

«[…] αν θέλετε και άλλο παράδειγμα, το προσφέρει η Δυτική Μακεδονία. Και εκεί υπάρχει Δημόσιο Οικονομικό Όφελος, εις βάρος όμως της Δημόσιας Υγείας. Εκεί, η θυσία της ζωής λιγότερων υποστηρίζει την καλοζωία των περισσότερων. Εκεί, οι πεθαμένοι από τη φοβερή ρύπανση προβάλλονται κατά κάποιο τρόπο ως εθνικοί ήρωες…»

Στρέφεται επίσης κατά του Δημοσίου διότι «όφειλε να έχει διαγνώσει και να μην έχει επιτρέψει τη φοβερή απειλή που συνιστά για τη Δημόσια Υγεία η κατ’ έτος απελευθέρωση 25.000 τόνων αεριοποιούμενου αρσενικού στον μεταλλουργικό κλίβανο και η πρακτική αδυναμία της μετέπειτα δέσμευσης και εξουδετέρωσής του».

Εντάξει… Όλες οι άλλες antigold μπουρδολογίες έχουν πέσει στο απόλυτο κενό και ξεθάψαμε την κινδυνολογία για την υγεία… Τι έπεται; Να προτρέξω και να υποθέσω πως το επόμενο βήμα θα είναι «ο κίνδυνος για τις ζωές των παιδιών μας»;;;