ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ!

Το καρναβάλι του Στρατωνίου αποτελεί άλλη μία από τις πολιτιστικές δράσεις του τόπου μας που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στη διάθεση του κόσμου να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η ομάδα του Καρναβαλιού, προσκαλεί όλους τους νέους ενδιαφερόμενους να μεγαλώσουν αυτήν την παρέα με την εθελοντική συμμετοχή τους στη διοργάνωση, στην προετοιμασία και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για το 2018.

Οι νεότεροι εθελοντές Καρναβαλιστές θα δώσουν συνέχεια στην πολυετή προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που ήταν και είναι η ψυχή του Καρναβαλιού μέχρι σήμερα.

Ελάτε λοιπόν να μεγαλώσουμε αυτήν την παρέα, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη. Μικροί και Μεγάλοι, είναι όλοι απαραίτητοι για να δέσει η συνταγή. Ο καθένας προσφέρει αυτό που θέλει και μπορεί.

Η προετοιμασία του Καρναβαλιού είναι, και θέλουμε να παραμείνει για όλους μας, μία περίοδος διασκέδασης με αποκορύφωμα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Τα γκρουπ ετοιμάζονται, αλλά και για όσους δεν είστε σε γκρουπ, μη σας νοιάζει!!! Υπάρχουν διαθέσιμες στολές για ελεύθερους Καρναβαλιστές. Όσοι ενδιαφέρεστε να πάρετε στολή, επικοινωνήστε με τον Νικηφόρο 6937257375.

Μικροί & Μεγάλοι με Στολή, στην Αποκριάτικη Γιορτή!!! Στο Στρατώνι, στη Χαλκιδική!!!