ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΖΟΥΡΑΡΙ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΆΡΗ

Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ξεπέρασε τα όρια όταν, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, προσέβαλε με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Άρη.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο κ. Ζουράρις είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα “δικά του ελληνικά”. “Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…”, αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις.

Ωστόσο ο κ. Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: “Ποιος τον γ…άει τον Άρη;”.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως αυτά ειπώθηκαν από τον υφυπουργό Παιδείας (!) και μάλιστα σε δημόσιο μέσο μαζικής ενημέρωσης, και όχι σε μια ιδιωτική συνάντηση.

Δ. Καμμένος σε Τσίπρα και Καμμένο: Ή ο Ζουράρις ή εγώ

Ερωτηθείς για αυτά τα σχόλια σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, απάντησε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο:

“Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος”, επέμεινε.

“Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα”, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

“Δεν χωράει ούτε το ποιητική αδεία. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού”, κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Σχόλιο του μπλογκ: Αναρωτιέμαι αν ο υπέργηρος (γεννηθείς το ’40) υφυπουργός Παιδείας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για την «μαθητιώσα και φοιτητιώσα» νεολαία. Αλήθεια, ως τι μίλησε; Ως υφυπουργός, ως πολιτικός επιστήμονας, ως συγγραφέας ή ως καθηγητής Πανεπιστημίου; Άλλος ένας γραφικός σε θέση ευθύνης από την όχι μόνο γραφική αλλά και επικίνδυνη κυβέρνησή μας…

[ΠΗΓΗ: http://www.capital.gr, 14/1/2018]