Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ)

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε (και να ακούσουμε) την βουλεύτρια της καρδιάς μας Κατερίνα Ιγγλέζη, η οποία έχει επιλέξει γενικώς να απέχει από τα τεκταινόμενα στην εκλογική της Περιφέρεια. Σπάνιες οι εμφανίσεις και οι παρεμβάσεις της (μου θυμίζει την τακτική Καραμανλή…). Κάποιοι μου λένε πως στην Ιερισσό δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή, αλλά δεν θέλω να πιστέψω τέτοιες κακοήθειες…

Εμφανίστηκε όμως στην κυβερνητική ΑΥΓΗ για να απαντήσει στις υπαγορευμένες ερωτήσεις της στρατευμένης Μαρούλας Πλήκα, να διαμαρτυρηθεί σφόδρα για την ακύρωση του προστίμου στην Ελληνικός Χρυσός και να μας θυμίσει πως «Είναι γενικότερη πεποίθηση ότι δεν θα πρέπει να κρίνονται οι δικαστικές αποφάσεις. Μερικές φορές όμως κάποιες αποφάσεις προκαλούν το αίσθημα δικαίου και ειδικά η συγκεκριμένη με την οποία καταστρατηγείται η αρχή ο ρυπαίνων πληρώνει».

Καταλάβατε την ενορχήστρωση, έτσι;

  • Ο Φάμελος καταθέτει επιστολή στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, και ζητά την άσκηση έφεσης κατά των αποφάσεων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες ακυρώθηκαν τα πρόστιμα της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.
  • Ο Τόλης δημοσιεύει άρθρο στο Παρατηρητήριο διαμαρτυρόμενος για την ακύρωση των προστίμων.
  • Η Ιγγλέζη δίνει συνέντευξη στην ΑΥΓΗ για το ίδιο θέμα ακριβώς.

Άψογη η ενορχήστρωση. Ποιος είπε πως ο κυβερνητικός μηχανισμός δεν δουλεύει;