ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ”

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που έδωσε στο δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη και στην “Πέλλα Τηλεόραση” ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την επένδυση της Eldorado Gold στη Χαλκιδική και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Βέβαια, κυριότερο όλων των προβλημάτων της αυτό στις Σκουριές, όπου αναμένεται να χάσουν την εργασία τους 500 περίπου εργαζόμενοι, εξαιτίας της εμμονής της κυβέρνησης να μην χορηγεί στην εταιρεία μια άδεια ρουτίνας με πρόσχημα την προσφυγή στη διαιτησία.

Ο κ. Γεωργιάδης στην απάντηση του άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε αποκλειστικό υπεύθυνο για το γεγονός ότι 500 και πλέον εργαζόμενοι στο μεταλλείο των Σκουριών θα χάσουν την εργασία τους.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν είναι καθόλου εύκολο για κανένα επενδυτή να έρθει σε συνεννόηση με την παρούσα κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο επανέλαβε πως πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν ταχύτερα από την διακυβέρνηση, αφού είναι επιζήμια και “κάθε μέρα που περνάει με το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι μια χαμένη μέρα για την Έλλαδα”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο εδώ τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για την επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 5/12/2017]