ΙΕΡΙΣΣΟΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ …

Στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην Ιερισσό ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής ψήφισε στην αίθουσα του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη.

Η ψηφοφορία διήρκεσε από τις 9.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα και η προσέλευση κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Χθες, Σάββατο, οι κάλπες βρίσκονταν στο Κλειστό Θέατρο των Νέων Μουδανιών και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί και θα κλείσει στον Πολύγυρο, στο χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, επίσης από τις 09.00 έως τις 19.00.

Στην εκλογική Διαδικασία για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής βρίσκονται τρεις συνδυασμοί, το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΕΟΧ) με επικεφαλής την κα Χατζησταματίου Ελευθερία, ο συνδυασμός ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του κου Κουφίδη Ιωάννη και η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ υπό τον κο Ρόκκο Απόστολο.

Κάθε συνδυασμός προτείνει υποψηφίους συμβούλους στα Τμήματα: Εμπορικό, Μεταποιητικό, Υπηρεσιών, Τουριστικό.

Υ.Γ. Έμαθα πως ένας παλιός μας γνώριμος, ο κος Κ. Ευθυμίου, «αγωνιστής» των Σκουριών και υποψήφιος σύμβουλος στον τομέα των Υπηρεσιών, παρόλες τις προσδοκίες του, μόλις κατάφερε να συγκεντρώσει καμιά 10αριά ψήφους! (και σαν υποψήφιος Δήμαρχος δεν τα είχε πάει και πολύ καλύτερα…). Δεν πειράζει παλληκάρι μου… Συμβαίνει και στους καλύτερους… Την υγειά μας νάχουμε και όλα τ’ άλλα…