ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…

Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις Σκουριές θυμίζει προξενιό με το ζόρι. Η κόρη έχει πρώτα αποφασίσει ότι δεν θέλει τον γαμπρό και μετά ξεδιπλώνει τους λόγους για τους οποίους (υποτίθεται) δεν τον θέλει. Ενώ είναι κάθετη από την αρχή, μετά, για το στηρίξει, διαμαρτύρεται για το παρουσιαστικό του, τη δουλειά του, το μουστάκι του, την ομιλία του κ.ο.κ.

Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ! Για λόγους που σχετίζονται με τη γραμμή που ακολούθησαν τα τοπικά στελέχη του, εξυπηρετώντας τα στενά κομματικά συμφέροντα, ξεκινά κάθε συζήτηση έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει την επένδυση! Και στην πρόοδό της προβάλλει ένα- ένα τα επιχειρήματα για τα οποία υποτίθεται ότι δεν τη θέλει. Έτσι τα στελέχη του προβάλλουν πιο απίθανα (και αλληλοαναιρούμενα) επιχειρήματα.

Κάποτε κατηγορούσαν την εταιρεία γιατί θέλει να κάνει εδώ ένα βλαβερό εργοστάσιο επεξεργασίας! Μετά η κυβέρνησή τους το μπλόκαρε! Και τώρα κατηγορούν την «Ελληνικός Χρυσός» γιατί δεν σέβεται τη σύμβαση που υπέγραψε περί καθετοποιημένης παραγωγής και δεν κάνει εδώ το εργοστάσιο!

Επί χρόνια κατηγορούν τα μεταλλεία ότι μολύνουν το περιβάλλον, αλλά ο λόγος για τον οποίο προχτές μπλόκαραν την επένδυση δεν αφορά κάποια καταστροφή δάσους, ρύπανση υδροφόρου ορίζοντα ή αέρια ρύπανση! Αφορά μία μέθοδο που θα εφαρμοστεί μετά από 5-7 χρόνια (η διαβόητη Ακαριαία Τήξη ή Flash Melting) αλλά και την Πολεοδομική Άδεια του εργοστασίου, όπως και την άδεια του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού του! Τώρα, γιατί τα πολεοδομικά θέματα ενός κτιρίου να πάνε στη Διαιτησία, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το απαντήσει!

Άρα το θέμα είναι καθαρά πολιτικό! Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική διαχείριση του θέματος, επειδή τα στελέχη του έχουν ιδεολογικές εμμονές…

Σχόλιο μπλογκ: Δεν είναι ανησυχητικό μια δημοσίευση του Σεπτεμβρίου να είναι ακόμη ΤΟΣΟ επίκαιρη; Συμπέρασμα: Η στασιμότητα βασιλεύει στο θέμα της επένδυσης…

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, του Χρήστου Νικολαΐδη, από thessnews.gr*, 2/12/2017]