ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ HR AWARDS 2017: ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Η ELDORADO GOLD

Οι καλύτερες HR πρακτικές στο βάθρο των διακρίσεων. Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στο Athenaeum Intercontinental, η τρίτη τελετή απονομής των HR Awards.

Περισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές για το 2017. Τα HR Awards οργανώθηκαν για 3η χρονιά, από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με στόχο να φωτίσουν και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Συνολικά διακρίθηκαν 27 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και το Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι: Vodafone, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε Eldorado Gold Corporation, Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, Kariera.gr, Biorecycling, Public (Retail World SA), Stone Group International και η AXA Ασφαλιστική Α.Ε.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος, Νικολέτα Κρητικού. Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με ένα σύντομο μήνυμα του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής, Richard Boyatzis, αναφορικά με τη διαδικασία αξιολόγησης των φετινών υποψηφιοτήτων, η οποία βασίστηκε στο μοντέλο των Ολυμπιακών Αγώνων. Στο πλαίσιο αυτό, σε κάθε κατηγορία βράβευσης ,όπως σχολίασε και ο ίδιος, έγινε προσπάθεια να απονεμηθούν 1 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείο στις δράσεις που διέθεταν φυσικά τα απαραίτητα καινοτόμα στοιχεία και αποτελέσματα, ενώ υπήρξαν κατηγορίες στις οποίες δεν δόθηκε Gold διάκριση. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο αριθμό τόσο των υποψηφιοτήτων όσο και των εταιρειών που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, τονίζοντας τον έντονο ανταγωνισμό που παρατηρήθηκε σε όλες τις κατηγορίες βράβευσης. Τέλος, σχολίασε το υψηλού επιπέδου περιεχόμενο των έργων που αξιολόγησε η Κριτική Επιτροπή, ενώ προσκάλεσε τις εταιρείες και τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού να συνεχίσουν να καινοτομούν και να επενδύουν στους ανθρώπους τους.

 

[ΠΗΓΗ: HR NEWSLETTER ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, 02/11/2017]