ΡΑΔΙΟ- ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ !!!

Ραδιοφωνικό βήμα έχει αποκτήσει η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ open.

Η είδηση έρχεται από την «Κυριακάτικη Ελευθερία». Κάθε δεύτερη Δευτέρα μέλη του Ρουβίκωνα μεταδίδουν εκπομπή, στην οποία δεν διστάζουν να αναφέρουν λεπτομέρειες από τις καταδρομικές επιχειρήσεις κατά των “στόχων” τους. Μάλιστα στην τελευταία τους εκπομπή έγινε αναφορά στην επίθεση τους με βαριοπούλες στα γραφεία των τουρκικών αερογραμμών. Στην περίπτωση της εισβολής των μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή, στην σχετική εκπομπή που ακολούθησε, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψαν ότι πρόσεξαν τις κινήσεις τους ώστε να μην μπορεί να τους συλλάβει η αστυνομία για κάποια σοβαρή κατηγορία.

Επίσης, από το ραδιοφωνικό τους βήμα δεν παραλείπουν να δίνουν συγχαρητήρια και “μπράβο” σε άλλες αναρχικές ομάδες για τις επιθέσεις και τις καταστροφές που κάνουν. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των πρώην γραφείων του ΔΟΛ, που έγιναν στόχος “μπαχαλάκηδων” με σφυριά.

Τέλος, μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή, ο Ρουβίκωνας δεν παραλείπει να υπενθυμίζει τις εκδηλώσεις που διοργανώνει με σκοπό την ενίσχυση της αναρχικής ομάδας. Τα χρήματα αυτά, όπως συχνά επαναλαμβάνουν από μικροφώνου, προορίζονται κατά βάση για τα δικαστικά έξοδα των μελών του.

Σχόλιο του μπλογκ: Απορώ πως δεν άδραξε πρώτο την ευκαιρία το «κίνημα» της ΒΑ Χαλκιδικής… Θα έχει πολλούς «αγώνες» να μοιραστεί με τις ομοειδείς ομάδες τύπου Ρουβίκωνα, και πολλά «κατορθώματα» για να κομπάσει… Ειδικά τώρα που είναι και trendy οι ομαδικές αθωώσεις…

 

[ΠΗΓΗ: http://www.capital.gr/, 24/9/2017]