ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ…

Άρχισε ο πόλεμος χαρακωμάτων από το antigold στρατόπεδο… Η κα Καδόγλου σε ανάρτηση στο μπλογκ του κου Παπαγεωργίου κουνάει το δάκτυλο στο υπουργείο και προσφέρει αφειδώς προτάσεις για λύσεις που καταλήγουν –φυσικά– στο …κλείσιμο της μεταλλευτικής στην ΒΑ Χαλκιδική…

«Αν ο κ. Σταθάκης ήθελε να τηρήσει τη νομιμότητα, θα ακύρωνε την ΚΥΑ ΕΠΟ, τις εγκρίσεις τεχνικών μελετών και όλες τις άδειες που απορρέουν από αυτήν. Το λιγότερο, δεν θα εξέδιδε καμία νέα άδεια μέχρι την απόφαση του ΣτΕ επί της αίτησης ακύρωσης της απόφασης Σκουρλέτη που έχει καταθέσει η εταιρεία. […]».

Αλλά κε Σταθάκη, αν δεν ξέρεις πως να το χειριστείς το θέμα, η κα Καδόγλου και το antigold συνονθύλευμα (πρώην δεξιοί, αριστεροί πολιτευτάδες, wanabe δήμαρχοι, κολαούζοι, μπαχαλάκηδες, εμμονικοί, παρατρεχάμενοι, κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι, οικολόγοι της πλάκας και στρατευμένοι καθηγητάδες νυν και τέως),έχουν πολλά «κόλπα να προτείνουν… Να ένα πρόχειρο για παράδειγμα… Δια πέννας Καδόγλου:

«Όμως αν το υπουργείο επιμείνει, όπως οφείλει και όπως δήλωσε ο κ. Σταθάκης, στην υλοποίηση της μεταλλουργίας, καμία “λύση” δεν φαίνεται εφικτή».

Καταλάβατε κε Σταθάκη;