«ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ψάχνουν τους «αποστάτες» του… κινήματος! Ο Λαμπάκης δεν βλέπει κομματικά χαρακτηριστικά στον «αγώνα»!

Στην Αλεξανδρούπολη έγινε η -μετά από πολύ καιρό- συνεδρίαση της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά του χρυσού, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη Χαλκιδική και το νέο μπρα ντε φερ μεταξύ κυβέρνησης και El dorado.

Στη συνεδρίαση υπό τον antigold δήμαρχο Λαμπάκη εκφράστηκε η «ανησυχία» ότι οι εξελίξεις στη Χαλκιδική και ειδικά στις Σκουριές δύνανται να επηρεάσουν και τη Θράκη (κοιτάσματα Περάματος και Σαπών) και γι αυτό ζητήθηκε η εγρήγορση και η συμμετοχή όλων στον κοινωνικό αγώνα, εφόσον κριθεί σκόπιμο αυτός να ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Παρών στη συνάντηση της Αλεξανδρούπολης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος σημείωσε πως το μέτωπο κατά του χρυσού έχει πλέον ρωγμές και επικαλούμενος τη “θλιβερή του πολυτέλεια” να “βλέπει πίσω από τις κουρτίνες” είπε ότι είναι σε θέση να ξέρει και τα ονόματα των αποστατών. Παρόλα αυτά δεν αποκάλυψε ονόματα, απλά εκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ ο συνάδελφος του από την Αλεξανδρούπολη Βαγγέλης Λαμπάκης επέμεινε ότι ο «αγώνας» κατά των Χρυσωρυχείων «ούτε είχε ποτέ, αλλά ούτε και θα έχει ποτέ πολιτικά και δη κομματικά χαρακτηριστικά» (!!!), αφού είναι εξ ορισμού “κινηματικός” και μάλιστα εκπορεύομενος από ένα κίνημα ο πυρήνας του οποίου δεν κατέχει θεσμικούς θώκους».

Σχόλιο του μπλογκ: Έχει μια δικαιολογία ο κος Λαμπάκης, πως βρίσκεται μακριά από Αθήνα, υπουργεία, Σκουριές… Αλλά ας διαβάσει και καμιά εφημερίδα… Το να δηλώνει κάποιος πως η υπόθεση «δεν έχει πολιτικά και δη κομματικά χαρακτηριστικά», είναι τουλάχιστον ανέκδοτο…

 

[ΠΗΓΗ: http://www.xronos.gr, 15/9/2017]