Η ΛΥΣΗ ΚΑΤΣΙΚΗ….

Την βρήκε την λύση ο κος Κ. Κατσίκης ο εκ των ΑΝΕΛ ορμώμενος… Σε πάνελ της ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», ο κος Κατσίκης ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός και το τι μέλλει γενέσθαι, απάντησε:

«Το θέμα της Ελληνικός Χρυσός είναι ένα θέμα που εξετάζεται και έχει λόγους η Κυβέρνηση να το εξετάζει. Το υπέδαφός μπορεί αν είναι γεμάτο χρυσό. Δεν ξέρουμε όμως πως μπορεί να αξιοποιηθεί. Συμβάσεις οι οποίες εγκρίνονται την μία στιγμή μπορεί να επανεξετάζονται την άλλη εάν κριθεί πως είναι για το εθνικό συμφέρον».

Ο αδιάβαστος ΑΝΕΛ-ίτης όχι μόνο ομολογεί πως δεν έχει ιδέα περί του θέματος, αλλά προτείνει απροκάλυπτα πως η δική του κυβέρνση θεωρεί πολύ φυσικό «Συμβάσεις οι οποίες εγκρίνονται την μία στιγμή μπορεί να επανεξετάζονται την άλλη»!!!

Προφανώς θα είναι και από τους ένθερμους χειροκροτητές του αρχηγού του όταν προβαίνει σε επικές δηλώσεις όπως ότι η πολυεθνική που επιχειρεί την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα είναι απατεώνες και η επένδυση ξέπλυμα!!!

Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό «κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία»… έτσι σύντροφοι;