«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

“Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα”. Αυτό θα είναι το σύνθημα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει την πρότασή του για το μέλλον της χώρας στη ΔΕΘ, βασισμένος στις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

“Αιχμή του δόρατος του σχεδίου του είναι η ιδιωτική οικονομία, ως ατμομηχανή της παραγωγικής Ελλάδας και πηγή δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους Έλληνες. Γιατί η πρώτη προτεραιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι δουλειές για τους πολλούς. Στόχος να προσελκυθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επενδύσεις στη χώρα μας. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η μείωση της φορολογίας, η δημιουργία ρευστότητας μέσα από ένα υγιές τραπεζικό σύστημα, αλλά και η αποτελεσματική αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το ΕΣΠΑ.

Και όλα αυτά, σε ένα επενδυτικό περιβάλλον απαλλαγμένο από γραφειοκρατία, διαφθορά και αγκυλώσεις τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης μιλώντας μάλιστα για προπαγανδιστική επιχείρηση του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή και τις επισκέψεις του κ. Τσίπρα σε επιχειρήσεις.

“Από τις διχαστικές βουτιές του στο χθες, ο κ. Τσίπρας έρχεται και τσαλαβουτάει στο σήμερα, παριστάνοντας ότι νοιάζεται για την ιδιωτική οικονομία. Τη μια μέρα φοράει το μπερέ του επαναστάτη, την άλλη το ζιβάγκο του σοσιαλιστή και την επομένη το κοστούμι του διαχειριστή επενδύσεων. Όμως, όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να επιστρατεύσουν, όσο και να επιχειρήσουν να διχάσουν την κοινωνία μας, όσα ψέματα και να πουν, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του κρίνονται από αυτά που κάνουν, όχι από αυτά που λένε.

Και η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

– Υπερφορολογεί και γονατίζει την ελληνική οικονομία, επιχειρήσεις και εργαζομένους.

– Κάνει ό,τι μπορεί για να τινάξει στον αέρα πολύ σημαντικές επενδύσεις, όπως για παράδειγμα το Ελληνικό και τις Σκουριές. Επενδύσεις με τις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, σε μια εποχή που οι δείκτες ανεργίας βρίσκονται στα ύψη και η ανάγκη για νέες δουλειές είναι αδήριτη” τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει το πρωί της Παρασκευή τον Πρόεδρο της Γαλλίας Emmanuel Macron.

[ΠΗΓΗ: http://www.liberal.gr/, του Γιάννη Τρουπή, 7/9/2017]