ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ANTIGOLD ΣΤΑ Ν. ΡΟΔΑ…

Προλάβαμε τον κούκο στο τέλος της εκδήλωσης…Οι τρεις antigold είχαν αποχωρήσει… 

Τεράστια απογοήτευση επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια των antigold, όπως μαθαίνουμε, Το πάρτι οικονομικής ενίσχυσης που διοργάνωσαν την Παρασκευή το βράδυ στα Ν. Ρόδα για όσους αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις δεν πήγε καθόλου καλά.

Για την ακρίβεια χειρότερα δεν μπορούσε να πάει. Αν και βρισκόμαστε στην κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου με πάρα πολλούς επισκέπτες Έλληνες και ξένους να κατακλύζουν τους παραθαλάσσιους οικισμούς της Ανατολικής Χαλκιδικής και το χρηματικό αντίτιμο της εισόδου στο πάρτι ήταν στα 5 ευρώ, το παρόν έδωσαν περίπου 20 άτομα!!!

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στους κόλπους της antigold κοινότητας, με εκατέρωθεν βέλη και βαρύτατους χαρακτηρισμούς να ανταλλάσσονται μεταξύ συντρόφων και αγωνιστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το ποιος ή ποιοι έχουν την ευθύνη για το ανεπανάληπτο φιάσκο που σημειώθηκε μέσα σε ιδανικές συνθήκες για προσέλκυση κόσμου και οικονομικής επιτυχίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης των antigold είτε στη Χαλκιδική, είτε στη Θεσσαλονίκη παρευρίσκονται τρεις και ο κούκος.

Έχει γίνει συνήθεια στους ίδιους πλέον. Ελπίζουμε όμως το προχθεσινό βατερλό να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τόσο από την κυβερνητική βουλεύτρια όσο και από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη, οι οποίοι στο όνομα της τοπικής κοινωνίας επί της ουσίας πολεμούν και δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στην πραγματική κοινωνία, που είναι η πολυπληθής κοινότητα των Μαδεμοχωρίων.

Μακάρι να αλλάξουν στάση το συντομότερο δυνατόν. Οι άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης το έχουν ανάγκη.

(Σχόλιο: Μήπως είναι πλέον καιρός να σταματήσουν να μιλάνε διάφοροι εξ ονόματος «της πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής», σχετικά με την επένδυση;…)

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 20/8/2017]

(Φωτό:Wikipedia)