ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), διοργάνωσε εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017, στην οποία τίμησε…

τους φορείς του νομού καθώς και τους ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι αυτοπροαίρετα και αποδεδειγμένα έχουν συνδράμει με τις δωρεές τους στην εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αστυνομικής Διευθυντής Χαλκιδικής Ταξίαρχος κος Τζουμαϊλής Θεολόγος, ο οποίος ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες ιδιώτες για την ανιδιοτελή προσφορά και την οικονομική τους υποστήριξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στην κάλυψη των δαπανών για υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αναγκών της Αστυνομικής Υπηρεσίας. Επίσης έκανε αναφορά για το έργο που έχει επιτελέσει η Αστυνομική Διεύθυνση στην Χαλκιδική στον τομέα της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών και παραβατικών φαινομένων, τονίζοντας ότι έχουν μειωθεί σημαντικά τέτοια φαινόμενα.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κος Μαντζούνης Αθανάσιος καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Δ/νσης Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κος Πάλλης Δημήτριος.

Ανάμεσα στους φορείς που βραβεύτηκαν, εκτός από την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, τους Δήμους της, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Χαλκιδικής, τις επιχειρήσεις της Χαλκιδικής και τον Εμπορικό Σύλλογο Νέων Μουδανιών, ήταν και το Επιμελητήριο.

Ο κος Γκιλής Γεώργιος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που παράλαβε την αναμνηστική πλακέτα, ευχαρίστησε από την πλευρά του την πρωτοβουλία της Αστυνομικής Δ/νσης Χαλκιδικής, δήλωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο της, ενώ εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά η αστυνομική δύναμη της Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι λειτούργημα και όχι απλά εργασία.

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr/, 28/7/2017]