ΟΙ ANTIGOLD, Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Οι δίκες για τα επεισόδια στις Σκουριές πλησιάζουν και το φθινόπωρο, από το Νοέμβριο μέχρι το Νοέμβριο, 75 κατηγορούμενοι θα κριθούν από το μικτό ορκωτό Κακουργιοδικείο και το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Για εμένα το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, το έχω ξαναπεί, λόγω έλλειψης στοιχείων οι περισσότεροι θα αθωωθούν, και κάποιοι θα φάνε λίγους μήνες με αναστολή – και έτσι πρέπει να γίνει, ίσως να βοηθηθεί η πολυπόθητη ηρεμία στην περιοχή και το σταμάτημα του διαχωρισμού των κατοίκων σε δύο στρατόπεδα.

Αλλά το να συγκρίνουν οι «αγωνιστές» του Παρατηρητηρίου την υπόθεση με τις υποθέσεις Θεοφίλου και Ηριάννας Β.Λ. είναι από γελοίο έως απαράδεκτο…

Ναι, συμφωνώ να συζητήσουμε το θέμα της αξιοποίησης DNA από τις διωκτικές αρχές αλλά στα πλαίσια της σοβαρότητας και όχι του λαϊκισμού και της γενίκευσης.

Και μια παρατήρηση: Όταν λέτε σύντροφοι «Από το Φεβρουάριο του 2013, τα χωριά της ΒΑ Χαλκιδικής που αντιστέκονται στα σχέδια της Eldorado Gold βίωσαν ένα πρωτοφανές κύμα καταστολής και τρομοκράτησης. Οι κάτοικοι οδηγήθηκαν κατά δεκάδες στην Ασφάλεια Πολυγύρου ως ύποπτοι εγκληματικών πράξεων στις Σκουριές […]», για ποια ακριβώς «χωριά της ΒΑ Χαλκιδικής», μιλάτε;;; Μερικές αράδες παρακάτω γράφετε μόνοι σας πως από την Ιερισσό, περισσότεροι από 300 κάτοικοι έχουν δώσει DNA… Δηλαδή τα «χωριά» της Χαλκιδικής, τα εξής ένα, η Ιερισσός…

Να είμαστε σοβαροί είπαμε…